Gå til innhold

Deathwing - mange herfra?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet+987123897

At World of NorThings har mange 14'isser er å ta i litt. Det er en koselig guild som jeg ligger i sånn ca gjennomsnittlevel i. Dette er bra siden jeg da får gjøre instancer med de. Kanskje WoN var bedre før, men den er god nå også.

PS: Jeg tok hele ZF i dag :D

Lenke til kommentar
Hvem er horde og medlem av en fremgangsrik  guild i molten core?

jeg er lvl 52priest for øyeblikket og ser etter en guild. Har kanskje store krav ettersom jeg er vant til å ikke wipe i MC før ragnaros, men jeg ser etter en guild som idetminste klarer å håndtere en del av bossene uten for store problemer. Jeg vil ikke bli med på en ny guild som er "helt på bunnen" og strever med trashmobs + første boss.

Jeg er gått lei MC men vil gjerne ha flere epic items enn kameratene, så, si ifra hvis dere trenger en prest i guildet :)

lol lvl 52 og MC skjerp deg da.. du kommer ikke i MC før lvl 60 hvis du skal la være å wipe før ragnaros.

Jeg er lvl 55 nå, kommer ikke inn i MC før iallefall lvl 60 men det hender noen guilds rekrutterer ifra lavere level, 40-50+, spesielt prester.

 

Jeg var medlem i Surge før men hoppa videre til Talent ettersom det er der flest kompiser spiller, denne guilden har gjort fremgang enormt kjapt i MC så jeg er glad jeg kom inn.

Surge var veldig grei som en ekstra [2.TradeChannel] =P

 

Forresten, for å skryte litt, jeg fant en arcane crystal i den første rich thorium vein jeg minet, fant enda en crystal 10 rich thorium veins senere. :)

Endret av Pycnopodia
Lenke til kommentar
Tar en pause fra wow nå, bestemmer jeg meg for å slutte helt, vil jeg holde en liten konkurranse =) gi vekk noe cash og et par epic hansker som har ligget i banken min siden jeg startet å spille osv. =) så følg med her

 

Sirhaavard in-game btw.

Ikke slutt sirhaavard. Vi savner deg i tbb :)

Savner gamle TBB jeg også.. hadde ting fortsatt som de en gang var, så hadde jeg sikkert vært der enda.

 

Men en ting lover jeg: Dette er ikke mitt siste møte med azeroth ;)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Neida. Vi har faktisk en del lvl 60. Bl.a avdankede TBB medlemmer. Vil tro at vi har ca 5-6 lvl 60, men vi har ekstremt mange lvl 50-59 :). Vi har planer om å slå oss sammen med Keepers of Yggdrasil og World of NorWay. Vi har faktisk tenkt til å slå det sammen til to guilder. En lvl 1-49, og en lvl 50+. Når folka i den førstnevnte guilden når lvl 50, blir de tatt opp til lvl 50+ guilden.

Endret av Tubbytazz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...