Gå til innhold

Betongkai m/ bølger, sol, og tau


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, det er det som er litt spennende med bilder. Vi kan ikke alltid forklare hvorfor vi liker et bilde. Det gir oss bare en god følelse. Problemet er når man da introduserer det samme bildet for andre mennesker- som gjerne ikke ser verdien med bildet. De har oxo lettere for å finne ting som kunne vært gjort anderledes. Men siden bildet du har tatt var et øyeblikksbilde, som du gjerne ikke hadde planlagt på forhånd, er det jo ikke så lett å endre på ting- viss en ikke "manipulerer" bildet i et bildebehandlingsprogram.

 

Synes bildet var flott jeg!

Lenke til kommentar

Fine diagonale linjer, som jeg kanskje ville prøvt å fokusere enda sterkere på ved å skråstille bilde enda mer. Solrefleksen blir for utbrent og dominerende synes jeg - tar for mye oppmerksomhet og 'bråker' i bildeflaten.

 

Synes komposisjonen er, som andre har nevnt, for midtstilt og jeg ville også forsøkt å øke kontrasten en smule. Men et spennende motiv som du har fått en del ut av, og nok kan få enda mer ut av dersom du har muligheten til å gå tilbake og eksperimentere litt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...