Jump to content

mclp-

Medlemmer
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Flott bilde det der, men jeg vil egentlig se litt mer av huset. Ellers er bildet bra. Ikke øk Saturation. heller lit mer kontraster.
 2. Himmelen er alt for overeksponert syntes jeg. Ble litt feil. Men jeg syntes det er litt morsomt med veien bak Noe du bør tenke på til portrett er at du ikke alltid må ha personen i senter. Prøv å ikke få så mye motlys om det ikke skal være en effekt i bildet. Få minst mulig skygger i ansiktet på personen. Sist men ikke minst, så må øynene alltid være i fokus. Ellers så sier Marthe-Ma en del ting som er verdt å få med seg.
 3. Bilde nr 1 var kult De 2 andre blir liksom noe man ser\har sett før.
 4. Undereksponerte er de, men med mer kontraster så er bilde nr 1 bra. Illustrasjonsbilde. Bilde nr 2 fikk jeg ikke noe av :\
 5. Jeg syntes bildet er flott om det skal være et takkekort.. Om bildet er teknisk perfekt eller ikke, har ikke noe å si.. Jeg syntes stemningen i bildet har mer å si på dette fotografiet. Bildet som Marthe-Ma la inn ble ikke bedre.. Syntes det ble alt for lyst, noe som minner meg alt for mye om Fame-"fotografene". Pluss at det er et fargestikk som ikke skal være der. Det eneste jeg syntes med orginalbildet er at det kunne vært litt mer kontraster. Tenke på det sånn at du skal gi bildet som et takkekort, hvor mange ser om det bildet er teknisk perfekt eller ei? De syntes bildet er fint pga ungen (siden det er ungen som er midtpunktet i bildet) Og Juliess: Mye med saueskinn og rose er kansje riktig, men her tror jeg heller det er betydningen som teller.. Saueskinn er jo typisk barn (Fordi det er er varmt, trygt og koselig) Og rosen betyr kjærlighet. Så jeg syntes bildet er bra nok for et takkekort
 6. Det kan se ut som at du har dratt opp sharpening sykt mye. Det er en litt stygg ramme rundt hele huset med et blåskjær.. Men flott motiv!
 7. For så vidt enig i Madusius. Men det gjorde seg egentlig også.. Det ble mer dramatisk. Litt kjedelig at bildet ikke er skarpt dog..
 8. Nå fant jeg hvertfall ut at jeg ikke skal bruke Preus.. Om de ikke klarer å ordne fargestikk på bilder en gang..
 9. Selv om han er flink til å "se motiver" så er det vel en fordel å kunne bruke det også? Eneste gutten (?) gjør er å beefe folk som han mistolker. (Eller om han gjør det på pure fun) Syntes hvertfall han kan vise noe bra selv, siden han "kan det meste". (Virker det som)
 10. Det ser ut som bilder som er fra en bok på en måte. (Ikke negativt ) Det jeg mente med etterbehandlingen er at jeg syntes det er alt for mye farger på bilde nr 1. Ble litt for harde farger etter min smak.
 11. Med andre ord.. 14? Marius har det i kjeften, han må jo ha noe der, siden han ikke har noe "skills" å vise frem selv
 12. Flotte bilder det der, men får en "bok"feeling av de Fine farger, konge komponert og helt grei etterbehandling.
 13. Syntes ikke dette var noe hurra, siden det er skjevt og har noen linjer som kommer frem i mørket som ikke burde være der. Jeg syntes bildet skal være i høydeformat. Får en følelse av at man er alene å ser "opp" på friheten på en måte. Breddeformat på denne blir vel "nok et vindu" bilde.
 14. Jeg var ganske aktiv innen slike ting selv jeg.. når jeg var mindre. Dro noen saltoer og blandt annet dobbelt molmerg fra 17 meter. Men det var en gang jeg skulle prøve "framlengs"molberg.. Tok i løpefart og skulle snu med rett før kanten å ta foroversalto mot fjellet. Det funka heller dårlig. Skrapa opp hele ryggen langs fjellet som selvfølgelig gikk som en liten bakke ned i vannet. Så jeg har gitt opp
 15. Hei, jeg sitter her med et gammelt TV-kort. Men selvfølgelig er driver-cden vekk, å det står ingen info på kortet som gjør at jeg kan finne noen drivere. Jeg har googlet etter drivere i flere dager nå uten å lykkes. Har også sjekket gjennom Pinnacle sine sider, men finner ingen drivere som fungerer. Eneste jeg har funnet er: - PCTV Series (PCI) drivers version 5.1 - Noen Happauge drivere Ingen funker.. Om noen har samme kort, kan du gi meg navn å info samt en link til noen drivere? Takk på forhånd.
×
×
 • Create New...