Gå til innhold

Gode hodetelefoner til mp3 spiller


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Pris er i grunn ikke noe problem så lenge det ikke overstiger 1000.- og skaffes lett på nettet/oslo. Er i grunn mest inneteressert i slike man putter i ørene og slipper ha "over" hodet. ;) Men vurderer alle forslag. har i-pod mini hvis det har noe å si...? Synes bare at de som følger med er under "par". :hrm:

 

Takker så langt for forslag. :thumbup:

Lenke til kommentar

Hei

 

Tydligvis ikke alle som har fått med seg at Koss PortaPro ikke er plugger...

 

Uansett så har disse Sharp pluggene fått mye bra kritikk i forhold til prisen. Ulempen er at de, så vidt jeg vet, ikke er mulig å få tak i Norge. Men AudioCubes er en bra nettsjappe så det er normalt ikke noe problem å handle fra de, faktisk går det like kjapt å få varer fra Japan som det gjør når en handler fra en websjappe i Norge.

 

Regards

SilverWolf

Lenke til kommentar

Nei, fysj...de pluggene er forferdelig dårlige. Ikke-eksisterende passform, finnes ikke dypbass og mellombassen/mellomtonene er så høye at de høres rett og slett høres skrikende ut (vettafaen hvordan de fikk det til). Lydbildet oppover derfra er skjærende og hardt. Disse pluggene har en så fæl og gneldrende lyd at jeg ble nesten uvel av dem.

 

Beware for Koss the møkkaplugger.

Lenke til kommentar
master air 

Skrevet: 05/03/2005 : 00:34

Report PostQuote Post

 

De beste hodetelefonen er helt klart Koss Porta Pro thumbup.gif har 3 stykker av de selv!! Du må betale over 2000 spenn for å få noen bedre!

 

HAHA, det er lenge siden jeg har sett et så useriøst innlegg. Korta Pro har grei lyd til 250 kroner, men det er ikke noe mer. Du har nok ikke hørt lyd fra headsett over 1 høvding nei..

Lenke til kommentar
Koss porta pro er å anbefale! De har Livsgaranti, det er det eneste headsettet du behøver å kjøpe. For å få bedere lyd må du nokk ut med 1-2000kr

 

Vær så snill, det gjør du ikke! Har du hørt på headsett over 1000 kroner egentlig

 

Koss korta pro hadde ikke solgt et headsett hadde det ikke vært for livstidgarantien. Bassen er dessuten alt for høy i forhold til mellomtone og diskant.

 

Men en ting er sikkert, dere har aldr hørt high-end headsett

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...