Gå til innhold

Den bittelille airsoft-tråden. Les første post.


Anbefalte innlegg

Vel har ikke bilde men har sett dem brukt på luftpistoler før. blanke runde med en butt ende. Butikken sa at de skal skrues inn i skjeftet på pistolen. tror nok de har rota og at jeg har fått co2 for luftpistoler som ikke har noe med softgun å gjøre. Drygt å sitte med gunner uten gass men med masse kuler..

Endret av hondapower
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
tenkte jeg skulle kjøpe meg en fjærpistol, er det noe bra her?:

 

http://www.game-on.no/webshop/index.php?cPath=22_54

"Dn skytar jævla hart å langt. Fikk blå merke på låret etter og ha skutt meg der. Hverdt vær krone!"

Dagens.....

 

Ta å send en mail eller snakk med folkene som jobber på GameOn. Han ene i butikken her i Stavanger vet ihvertfall hva han snakker om.

Endret av EskimoBob
Lenke til kommentar
nei når man handler fra hong kong er det så billig, det er bare norske buttikker som overpriser noe helt forjævlig

Hvor mange prosent bør man påberegne ekstra i toll, avgifter og annet stash som kommer i tillegg til butikkpris/frakt fra f.eks Hong Kong? (25%?)

Hvis du spør så pleier de fleste HK-forhandlerne åp underrapportere verdien av sendingen. Dermed sparer du masse penger. Broren min kjøpte utsyr for 15000 fra HK men de oppgav verdien på pakka til ca 5000. Dermed sparte han over 2000kr bare i moms. Det er jo ikke lov så jeg kan jo ikke oppfordre deg til å gjøre det :innocent: men nå vet du i alle fall at det går an.

Lenke til kommentar
Da har jeg vært med på min første testtur på airsoft kamp, og har definitivt blitt hektet og funnet en hobby for meg. Fin måte og komme seg litt ut og bevege seg litt... :)

Så flott, jeg hadde tenkt meg opp på Vipers Airsoft & Piantball, men det er ca2(!) timers kjøring og siden jeg ikke har bil må jeg nok bli svippet opp til banen av min far... :hrm:

 

By the way, KWC har en Co2 pistol, en Dessert Eagle, med justerbar Hop-up, blowback, inkludert HardKick(HardKick er en "feat" som gir våpenet ca samme rekyl som en 22.caliber, og for dere som har prøvd 22.cal salong rifle, så kan jeg si att det er ingenting i forhold til 22.cal pistol), full metall sleid, 38kulers magasin pluss at det skyter 118m/s det er ca 35m/s fortere enn gjennomsnittet! :dribble::thumbs:

Lenke til kommentar
Fikk et par kuler i leggen og bak kneet, men ingen merker hittil.

 

For å si det slik så kjennes det at man blir truffet.. ;)

Jeg har en TokyoMarui MP5, som jeg fikk min eldre bror til å skyte meg med, jeg hadde tynne svarte polyester bukser som jeg strammet riktig godt låret... "pang... æv, det var ikke vondt... jo, vent faen... ". Det var faktisk vannvittigt vondt og jeg fikk et lite blått merke med en råd ring rundt, antagelig indre blødninger. Dette merket bar jeg langt over en uke :p Mennesket vil alltid utforske ens grenser...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...