Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei! jeg skal ta noen enkle fag og lurte på om dere vet om noen relativt enkle fag (helst ingen semesteroppgave og MPSQ) har meldt meg opp i medisin for ikkemedisinere og psykosomatikk og helsepsykologi. flere forslag? trenger 15 poeng til :p (er ikke for å få studielån, tar ikke opp studielån for tiden, bare trenger poengene for å komme inn på andre studier). tar opp videregående fag på siden, så helst ikke veldig omfattende.

 

Takk på forhånd for svar :)

Lenke til kommentar

Jeg går førsteåret på et sivingstudie på ntnu nå, men har tenkt å begynne på noe annet fra høsten. I neste semester vil jeg gjerne bytte ut et av fagene mine med "medisin for ikke medisinere" eller noe annet som virker litt mindre stressende (og for min del og mer interessant). Står man fritt til å melde seg opp i hvilke fag man vil så lenge de ikke er adgangsbegrenset (eller man ikke har fagkravene)? Og er det noen "instans" på Gløshaugen der man kan stille spørsmål som dette, og gjerne i forhold til lånekassa også? Orakeltjenesten er vel for dataproblemer hvis ikke jeg har misforstått helt så?

Endret av New_Game
Lenke til kommentar

Går samfunnsøkonomi på Dragvoll. Er redd for å stryke i ett fag, og lurer på når evt konteksamen blir? I januar/februar eller må jeg vente helt til høsten igjen?

 

Edit: Det er et årsstudium, så er ille ute hvis jeg må ta opp til våren, ettersom jeg bruker årsstudiumet til å samle poeng for å komme inn på studie til våren :p

Endret av Chronic420
Lenke til kommentar

Nei, egentlig ikke. Til våren er jeg forhåpentligvis på NHH, trenger mine 60 studiepoeng for å få 2 ekstrapoeng. Satser jo for all del å bestå, men trodde hele tiden at jeg kan ta det opp i januar/februar, men nå ble jeg usikker etter flere kontrabeskjeder. Sendt mail til instituttet som sa at jeg kan ta opp fag til våren, ja, men de som er syk kan ta i janfeb. Er vel denne artikkelen som fikk meg til å tro at man kan ta opp i jan/feb hvis man stryker. Men det gjelder bare for Gløshaugen?

For sivilingeniørutdannelsen er reglene i dag slik at dersom man stryker til ordinær eksamen får man ta kontinuasjonseksamen. Består man eksamen, men ønsker å forbedre karakteren må man vente til neste ordinære eksamen avholdes. Dette kan ta opp til ett år.

 

Hvis ordinær opptak av eksamen er opp til ett år, og kont er mindre, så må det jo for vårfagene si at kont er jan/feb?

 

Beskjed fra instituttet:

Stryker du er neste mulighet neste semester (hardt arbeid er beste medisin mot å stryke:). Er du syk er det en konte i januar/februar.

 

Bare mistenker at de sier dette til meg for å skremme meg litt, ettersom NTNU slett ikke vil ha noe av at folk ikke tar studiet seriøst ettersom man kan ta det opp på nyåret. Er den strategien jeg har tatt :p

Endret av Chronic420
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...