Gå til innhold

en slags dual screen


Marcelo

Anbefalte innlegg

Jeg prøver å få til en slags type dual screen, sånn at når jeg har lyst å se en film mens jeg sitter å surfer på nettet, så kan jeg flytte feks media playeren til andre enden av skjermen som vil si tv`en. Hvordan gjør jeg dette?? (husker at jeg så det hos en venn av meg for lenge siden, så jeg vett at det går an)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dualhead hvor #1 er monitor og #2 er TV? Skru på TV-utgangen i ATi kontroll panel, sett den som skjerm #2 / extended mode. Da får du rimelig god kontroll. Skal du alltid ha video/overlay på TV, se her hvis du bruker gamle drivere uten CCC.

 

Har du forresten tatt en titt 2 cm lenger opp på "Guide: dual/trippel skjerm" sticky guiden? :yes:

Lenke til kommentar

men hvordan setter jeg tv`en som skjerm nummer 2? det er det jeg ikke finner ut av. pluss at jeg heller ikke vett hvordan jeg setter den opp som dual screen.

 

 

 

 

Forreten takk for forslaget Kris_TheLord, men det var ikke det jeg var ute etter, men ellers takk :thumbup:

Endret av Marcelo
Lenke til kommentar

Det er veldig enkelt, når det fungerer :) Sjekk eventuelt manual/offline hjelp i ATi programvaren for aktivering av TV utgang.

 

Først, strekk kabel fra TV utgangen på skjermkortet inn til TV. Skru på TV, og still den inn på den riktige inngangen (SVideo, composite etc).

 

Fyr opp datamaskinen, du bør allerede da få en klone av skjermbildet på TV. På skrivebordet (jeg antar du kjører de siste ATi driverene med CCC - Catalyst Control Center) høyreklikker du og velger ATi Catalyst Control Center.

 

På VIEW knappen øverst til venstre, velg Advanced. Etterpå, gå inn på Display Manager. Er TVet oppdaget, dra den over ifra fra "Additional displays" til f.eks. Desktop 2 (en rute ved siden av din egen skjerm).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...