Gå til innhold

word bunntekst problemer


gnikk

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det skal være fullt mulig å få forskjellig bunntekst for forskjellige inndelinger. Det du må passe på er at inndelingsskiftet kommer på siden før ny inndeling og ikke på første side i den nye inndelingen.

 

Videre må du ta vekk bunntekstens koblingen til forrige inndeling, som default er på. Dette gjøres ved å trykke på en knapp på verktøylinjen for topp og bunntekst.

 

Når du er i topp- og bunntekstmodus står det over rammen du kan sikrive i hvilken inndeling teksten gjelder for og hvor vidt den er koblet til forrige inndeling eller ei.

 

Men som Kjeklulf spør: Hva er galt med Words egen fotnotefunksjon? Du kan velge mellom fotnote og sluttnote. Du har også innstillinger for hvordan den skal telle; om den skal starte på nytt å telle for hver inndeling eller side osv. Da får du også automatikk i tellingen, så hvis du setter inn en ny fotnote mellom to andre så blir nummerne riktig. Om sidebrekkingen endrer seg vil fotnotene følge med til riktig side osv osv. Du også kryssreferanse for å referere til andre steder i dokumentet og funksjon for å sette inn en oversikt over alle fotnoter.

 

Du finner denne funksjonen på 'Sett inn->Referanse'.

 

-Vegar

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...