Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Nå skjønner jeg ingen ting. jeg er lvl 37, å jeg dreper cripplers på lvl 30+ hele tiden i SL. hva skal jeg gjøre? jeg har ikke peiling på hva jeg skal eller hvor jeg skal. frustrert!!

 

Det neste er hecklers med et fullt team. Så blir det mortiigs i ely, også hecklers i ely, også hecklers i ado.

 

Høres kjedelig ut? kan hende, men husk at konstant grinding aldri er artig. Ta deg en tur til RK og gjør missions, drep dyna bosser, LE mish(om du har LE), AI raid(om du har AI).

 

Får du et team med pocket-tank til nasc hecks så er du lvl 60-70 rimelig kjapt.

Lenke til kommentar

Ser ut som om jeg må klare meg uten AO noen dager.

Søndag sa PC-en min takk for seg så jeg måtte børste støvet av en gammel en. Fikk inn igjen datane og alt var bra. Maskinen var ikke spesielt kraftig, men det gikk da ann å bruke den. I gåt kveld sa også denne takk for seg. Har bestillt en ny som jeg får om en ukes tid, men det vil nok bli noen lange kvelder fremover.

Lenke til kommentar
Nå skjønner jeg ingen ting. jeg er lvl 37, å jeg dreper cripplers på lvl 30+ hele tiden i SL. hva skal jeg gjøre? jeg har ikke peiling på hva jeg skal eller hvor jeg skal. frustrert!!

 

 

Njaa, hadde ikke gått på Hecklers enda. Ikke så greit for en lvl 37 å få team.

Ta turen til Misty dreams border statuen og finn steinbrua til høyre for denne.

Den fører over til Silence og der ligger det en Clan landsby, med vakter i forskjellige levels. Disse gir bra XP fra 35-36 og opp til level 45-46 ca. Da kan du heller gå på Hecklers. Er mye bra drop her, blant annet Spec 1 og 2 bøker som du vil trenge, samt forskjellige nanos du kan selge.

 

De Lutte

Lenke til kommentar

Blir ingen spilling på mine 2 paid kontoene, så nå venter eg på penger skal komme inn på bank kontoen på fredag/lørdag håper eg. Laget ein ein froob konto der eg laget meg ein trader å spille på for å lvle opp til sånn at eg kan kaste 131, men kjem an på kor masse gidder å lvle helt opp til det punket eg kan kaste 131.

 

Driver å tenker på setup for nt'en og har kommet fram til denn setup'en, kom gjerne med fleire forslag.

Lenke til kommentar

b... hehe, har glemt dette forumet en stund, men ikke AO. Har fått spilt noe, og det viktigste som har skjedd er vel at jeg til slutt fikk meg Improved Mongo Crush!!!! <3 <3 <3 Så etter et par tre måneder uten at jeg gjorde noe med Enno, har jeg begynt så smått igjen med han også... :p

 

Har fått tanket et Panderaid etter at jeg fikk I. Mongo... KJEMPE FORSKJELL, i tillegg til at jeg nå har 2 sec nano tick, er det hehe... nesten for enkelt å være tank i Pande nå. Men det var moro.

 

Ellers siden sist jeg skrev er jeg ferdig med soldier foreløpig. Equipment config i sig, jobber med AI levels nå. I tillegg er jeg skremt over hvor enkelt det er (selv for en lvl 150 sold) å få kills i BS. Nerf soldiers :p

 

Må nesten fortelle om et AI raid... Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å kjøre et ground raid med min doc (144) og sold, men fikk med 2 andre fra org. 161 Enf og 175 sold. Det var egentlig meningen at vi skulle gjøre et ground, og at de også skulle få litt axp, men når generalen var død foreslo jeg at vi kunne forsøke oss i skipet. For mine to tooner (ja jeg var dual logget med sold og doc) var alt ombord på skipet blodrødt... skeptisk, men vi fortstatte til bossrommet, og der o.O <3 <3 var det et Cocoon rom. Kort fortalt, vi rensket skipet uten de største problmene, måtte bare CH 2 gang på enf mens vi sloss mot sjefen sjøl, dritgod tank! Det kjipe var at han bare hadde Enduring bots.. men, men det var verdt det likevel.

 

Fikk et 239 CR til doc. Må vel snart begynne å få noen level på henne også, slik at hun kan få noen symbianter og decent armor. Har fullt sett med 210'ish Paramedics i inventory.

 

I tillegg har jeg nå en lvl 10 fixer med all research gjort, fortsatt på øya og medlem av Island PvP alliance.. så hvis noen trenger hjelp til noe der så gi beskjed til en av toonene i sig.

Lenke til kommentar

Hvordan går det med dere AO-spillere? merker dere noen problemer etter release av AoC?

 

Tenkte å spille på froob konto på min bærbare pc, siden jeg spiller AoC for tiden. Er kommet meg til lvl 61 så nå gjenstår det bare 19 levler før jeg kan begynne å raide :)

 

Noe nytt om DX9 motoren?

Lenke til kommentar
Driver å tenker på setup for nt'en og har kommet fram til denn setup'en, kom gjerne med fleire forslag.

Dropp Nano Targeting Helper, ikke verdt det imo. Bruk heller Alien Augmentation Device - Defensive. Ser du har 1 slot ledig i utils og, fyll den med Alien Beacon. Vurder bedre NCU og (-crit, treatment). Og skal du ha NR ring, så få heller fatt i Fractured Sanity fra Steps of Madness. For wrists så er det vel like greit med aruls.

 

Angående perks så ville jeg nok heller putta 8 points i The Unknown Factor enn å putte de i Ancient Matrix. Det ekstra du får av nano init fra AM vil neppe gjøre noe særlig til forskjell

 

Heh, bare noen tips. ^^ Er også på Rimor, vært en aktiv NT twink og PvPer lenge. Geseeff, lvl 165 NT. :)

Endret av kakeninja
Lenke til kommentar
Hvordan går det med dere AO-spillere? merker dere noen problemer etter release av AoC?

 

 

Neida, ingen problemer i det hele tatt.

Første uka forsvant svært mange til AoC, men en god del kom tilbake igjen.

 

Men litt mindre folk har det selvsagt blitt, noe som bare er positivt.

Nå slipper man overfylte raid i Pande med +100 mann, og en del av de populære mobs er ikke så hardt campet lenger heller.

 

De Lutte

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...