Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg trodde GA disker ble funnet kun i team missions (og Foreman's, muligens, husker ikke), men froob agenten min plukket nettopp opp en MK I i en solo mission, så eh.. virker som det kan bli funnet i solo og, med andre ord. Fant den i en kiste anyways. Har aldri aktivt lett etter slikt, så det var litt moro å finne en uansett.

Lenke til kommentar

Jeg fikk også en MKII disk i en single mission på NT'en min en gang.. da sto jubelen i taket. Det var vel SW for grid i 2HO, lootet disken av mob nr 3 i missionen.

 

Ellers var det ganske morsomt i går nå jeg fant den siste delen av Sanguisugent armor til lowbie adventureren min. Tatt med adventureren i sig, tar gjerne i mot råd til hvordan en skal spille adv. Har lest litt på forum, men om det er noe som sitter på tips til hvordan en skal få til en god adventurer så sier jeg mmmmange takk ;) Har valgt 1HE og ikke Pistol adv, men det kan jo endres over tid. Målet er å få på Chiropteras om ikke så lenge, men har jo et par tooner i ToTW så det er ikke sikkert at dette blir noen ToTW twink hehe..... det er grenser for hvor mange ganger en skal twinke seg for ToTW. Egentlig ganske morsomt med den adv'en, har startet den på en ny konto, så da har jeg en del gode buffs tilgjengelig til enhver tid, i tillegg til Pocket MP.

Endret av DaTe
Lenke til kommentar
DaTe, hvor fikk du tak i Sanguisugent armor? Har selv en adventurer på level 41 og trenger noe annet enn Carbonum Armor (selv om den er kjekk og ha)

 

:)

8396479[/snapback]

Nascense, gå til Core og drep named Malahs på den nordlige og den sydlige øya

 

;)

Lenke til kommentar

Jo det er bare Heals fra Chest som krever Melee init, uansett er det ikke store greiene som den healer for. Den som jeg har på Dateadv healer for 30-60 (QL 30)hvert 10 sec. Det hjelper jo litt, men... i tillegg så jeg en kul ting nå, og det er at når en bruker Chest piecen (høyreklikker på den) så øker intelligence med 3 poeng samtidig som int. skill blir låst. Greit det også hvis en skal ha ut noe ekstra ved tvinking....

 

Sang Chest piece,

Lenke til kommentar

Hva vil det si å crafte?

 

selv har jeg jobbet med armour i det siste, og ser nå slik ut:

 

Nanomage Meta-Physicist, level 205/10

 

Har også 2 bracelets of arul sabas. ... men det var litt vanskelig å finne de på auno.org, så kan vel bare oppgi informasjonen i stedet:

 

Requirements:

Wear:

Level from 202

Must have expansionset: Shadowlands

 

Modifier:

Max Health 140

Add. Rad. Dam. 82 ... Bruker 2 slike(en for left og en for right, så klart)

 

Etter som jeg er level 205 nå, så burde jeg vurdere nye symbs. Tenkte å få ordnet ferdig chosen først ... Dyrt. :cry:

 

Tror sånn smått jeg har brukt rundt ... uh,

!calc 25 000 000 + 25 000 000+ ... blablabla tror det blir rundt 250 000 000 credits ... Ikke sikker.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...