Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Såpass!

Det viser hvor stor forskjell det er på nivået til folk som spiller AO. 

Her synes man at alt går riktig så fint, og så er man i realiteten en gimp  :whistle:

 

De Lutte

7470676[/snapback]

Jeg skal ikke påberope meg noe spesielt. Og ikke at jeg er spesielt god. Jeg lærer noe hver eneste dag jeg er i AO. Har tross alt bare spilt i 1 år, med SL i 7 måneder. Jeg er veldig imponert over de fremskritten som du har gjort på så kort tid!

 

Fredag holdt jeg og broderen et AI raid, og gjett hva? Generalen droppet Strong bots!! :w00t: 160 mill fikk vi for de. Vanvittig deilig, så nå trenger jeg ikke være så bekymret for å levle lenger. Nå har Enno nok credits til å holde på en stund til. Men det blir nok ikke AI armor enda på en lang stund......

Lenke til kommentar
AO er jo som flippant sier.. Bortkastet tid, men utrolig underholdende, det er vel det som fenger alle oss AO-nerder, er det vel?

 

;)

 

(og: gi meg alle tingene dine)

7472326[/snapback]

 

AO er innnmari gøy - veldig underholdende, og en fin fritidsbesjeftigelese. Synes jeg. Elles har jeg bakt pepperkakehus i helga og lagt julepynt - så ingen AO :)

Lenke til kommentar

Var ikke meningen å fremheve deg som en skrytende person DaTe :no:

Er bare imponert over det du klarer å få til, sammenlignet med meg selv.

 

Men man leser jo om Tradere som equipper 6 slots belter på lvl 6, Fixere med Grid Armor på lvl 6, o.s.v.. , så man har mye å lære, ja.

 

 

Ser det nevnes at AO er bortkastet tid. Kan godt være, men trivsel er alfa og omega i et liv. Jeg trives med å spille AO, ja det er lenge siden jeg har dumpet borti noe så moro :D

 

Så om jeg, når jobb, samt eventuelt arbeid i hus og hage er unnagjort, da blir sittende 5 timer foran PC´en, så bekymrer det meg ikke en halv kalori.

Sosial omgang med venner får man nemlig også tid til i ny og ne.

 

Men nå finnes det sikkert folk som lever livet sitt i det spillet, og det er jo kritikkverdig.

 

De Lutte

Lenke til kommentar
Hvordan er dette spillet for nybegynnere?

Har aldri prøvd det før, men det virker ganske kult.

 

Er det et spill som er vanskelig å sette seg inn i, har lyst på litt variasjon da det bare blir bf2 og css nå om dagen :hmm:

7471061[/snapback]

 

Spillet er blitt mye lettere for nybegynnere i det siste, om du følger nybegynner quest linen så får du en liten rundtur på rubi-ka.

Selve læringskurven på ting som f.eks implants er litt høy, men med littegrann lesing er den fullt overkommelig. Det viktigste med Ao er egentlig å ikke ha dårlig tid, men nyte veien fremover. De fleste høyere level spillere er villige til å hjelpe med råd og vink for hva du bør gjøre fremover. Tigging blir sett ned på og er noe du bør unngå for enhver pris, nybegynnere som er selvforsynte oppnår derimot fort respekt. Ellers er ideen som alltid å være blid og hyggelig, og finne folk å spille med.

Det offisielle forumet http://forums.anarchy-online.com/ er en fin plass å starte.

 

For å sitere Douglas Adams "DONT PANIC"

 

/telia

Lenke til kommentar
Var ikke meningen å fremheve deg som en skrytende person DaTe  :no:

Er bare imponert over det du klarer å få til, sammenlignet med meg selv.

 

Men man leser jo om Tradere som equipper 6 slots belter på lvl 6, Fixere med Grid Armor på lvl 6, o.s.v.. , så man har mye å lære, ja.

 

 

Ser det nevnes at AO er bortkastet tid. Kan godt være, men trivsel er alfa og omega i et liv. Jeg trives med å spille AO, ja det er lenge siden jeg har dumpet borti noe så moro  :D

 

Så om jeg, når jobb, samt eventuelt arbeid i hus og hage er unnagjort, da blir sittende 5 timer foran PC´en, så bekymrer det meg ikke en halv kalori.

Sosial omgang med venner får man nemlig også tid til i ny og ne. 

 

Men nå finnes det sikkert folk som lever livet sitt i det spillet, og det er jo kritikkverdig.

 

De Lutte

7473004[/snapback]

 

 

 

Det jeg så, som imponerte meg.. Var en lvl 6 (!) i Vanja Garden!! (og skulle videre til Inferno og Pande) Jeg har tidligere hørt om en lvl 6 trader på Beastplatform. Kanskej den samme du hørte om, tipper noen jobber hard for å få mest mulig ncu på han ;)

 

Dette er jo (har jeg diskutert, beregnet og funnet ut) mulig, men sinnsykt tidkrevende, og må involvere flere spiller, så et årsprosjek i ellers kjedelige stunder?

Tenk på alle ring-quests, dots og potensielle farer for en tass med max 2-3k hp, og ingen AC/Evades lol. Omg til ring catas i inferno o.O Uten boots, og pande uten ring..Nå er det sånn at alle utendørs dotter capper på 40% som skade i pvp.. men likevel!! Og runspeed er ikke all verden på lvl 6 haha.

 

Man kan si hva man vil om dette, men spillet er nå en gang sånn laget, at alle kan finne interessante ting å gjøre. Jeg vill aldri ha giddet å forsøke en gang, men jeg skjønner dem som føler et mål er nådd når de har fått det til. Hver sin smak for hva som er gøy.

 

Snakket med en som Betatester LE i går, han sprang rundt i Adonis uflagged, men permarooted og med -800 på alle våpenskills, nanoskills og debuffs haha.

Lenke til kommentar
Sluttet å spille i Juli.

 

Full Combined Commando, Dragon Chest, Beast pads, Flycatcher's Specs etc.

 

Fortsatt bortkastet tid (2002-2006 av og på).

 

Mitt råd er å finne på noe annet å gjøre ;)

7471661[/snapback]

 

... welll... siden du ikke spiller lengre, og synes det er bortkastet tid, - hvilket det jo også er dersom du ikke synes det er morsomt.. SÅÅ:

KANDUGIMEGCOMBINEDCOMMANDOOGDCHEST :)

 

Du kan få det tilbake hvis du ombestemmer deg :D

Lenke til kommentar

Er MA i lvl 206 nærmer meg 207, men fortsat i pen.

Er det lett å skaffe seg inf team i den lvl på srv1?:)

 

Satser på lvl 220 i løpet av året her :)

Og det vil da ikke være så vanskelig med den sk'en man får i inf for tia :)

 

 

 

 

<3HigeLvlMa<333

Endret av manu98
Lenke til kommentar
....Var ikke meningen å fremheve deg som en skrytende person DaTe  :no:

Er bare imponert over det du klarer å få til, sammenlignet med meg selv. .....

7473004[/snapback]

 

He,he sånn ble det heller ikke tolket :blush: Og det er ikke så viktig heller. Jeg forteller om mine opplevelser ut av en euforisk, barnlig glede over å ha oppnådd ting jeg ikke hadde trodd jeg skulle fått til :D I og med at det er begrenset hva en har av spilletid, med små barn og kone og hus.... så er det moro å "skryte" litt.

 

Når en ser hvor mange som oppnår en guddomelig status for tiden, så skulle jeg jo av og til ønske at jeg hadde mer tid til å bruke på MP'en slik at han kunne fått bedre pet'er. Men, men.... det kan jo være han kommer dit en gang. Skulle bare ønske han kunne funnet spec 4.2 så kunne jeg ihvertfall satset på 201 pet'en. :)

Lenke til kommentar
Nå blir Lost eden lansert hvert øyeblikk! Jeg har forhåndsbestilt og får en gratis Mech med på kjøpet!

 

*gledeseg noe helt voldsomt*

 

Blir nok sittendes oppe litt i kveld ja.

 

:dribble:

7497002[/snapback]

Gleder meg også, men husk -de må adde bugger først, så oppetid er nok ikke enda :)

Silirrion

We are still working on internal QA on the live dimensions and the eta for the dimensions going live again has been moved back by two hours to 2am CET to allow us some additional time for additional testing.

 

We will let you know if there is any further update.

Endret av Aachel
Lenke til kommentar
Da har Enno forsøkt seg å solo en Ely Heckler, på level 110..... Ikke spesielt vanskelig. Hadde 8k hp igjen nå jeg var ferdig :D

7469853[/snapback]

 

LOL 8k hp bah... tror ikke min enfo klarte å soloe ely hecks før 140 haha. Muligens har den fremdeles problemer - gimp som den er..

Men det kommer vel en dag jeg gidder å gjøre noe med den.

 

Hva som kan soloes på hvilket lvl er mye avhengig af proof og noe av setup også. Jeg har aldri regnet enfo for å være noe god til å solo (bortsett fra rett etter twinking før levelling igjen) Mens advy er enkel å soloe med. Shade kunne ikke soloe en shit før lvl 214, men har et ganske bra evadesetup nå på lvl 220/18. Men har fremdeles bare 9k hp lol. Så da er det greit å ikke få mange hits ^^

Så lenge mobs ikke nuker går det noenlunde greit, og jeg ikke misser på perks, samt timer healperks/stims/debuffs korrekt. Men det er en treningssak. Har jeg ikke spilt shade på en stund kan en merlin dragon fort bli for tøff, men er jeg inne i det, er det enkelt.

 

Og nerf fixers!! har en kompis med en gaIV fixer som soloet 200+rkdynas på lvl 110.

Lenke til kommentar

Shade kunne ikke soloe en shit før lvl 214, men har et ganske bra evadesetup nå på lvl 220/18. Men har fremdeles bare 9k hp lol.

---------------------------

 

 

 

 

HP satser jeg litt ekstra på. Er nå oppe i 7600 ubuffet på lvl 150.

Skal bli spennende å se hvor jeg ender til slutt, selv om en Opi MA vel ikke har de beste forutsetninger.

 

De Lutte

 

 

 

P.S. Hvor ligger Whompa´en til Lost Eden ? :dribble:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...