Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gratulerer. Fikk min boc for en ukes tid siden.

Nå mangler jeg bare buksene før jeg har hele beast settet.

De siste dagene her jeg gjort andre ting. Jaktet dynas, tatt et par pocketbosser og andre småting. Begynte å bli så lei av raids at det var gått å få litt avveksling

Lenke til kommentar

Du verden. AO kan jo kjøres med max gfx-innstillinger selv på en laptop, men meg kjent kan man ikke sette på anti-aliasing fra spillet. Så da jeg enkelt nok satte grafikken til Best Kvalitet (kontra Best Ytelse) i nVidia Ctrl, og i tillegg sa at det skulle overstyre applikasjonene, ble grafikken i AO mye behageligere.

 

Ikke noe hokus-pokus, men jeg hadde bare ikke tenkt på det før :)

Lenke til kommentar

Gah.

Jeg får ikke patcha fra 18.1.1 til 18.1.2. Hovedsaklig fordi jeg ikke finner den patchen noen steder.

 

edit:

Noen som tilfeldigvis har v18.1.1_EP1-v18.1.2_EP1 liggende og kan laste den opp?

Jeg finner den ikke noen steder og det gamle trikset med å laste ned filene fra http://tx3-multi.funcom.com/c/v18.1.1_EP1-v18.1.2_EP1/ funker ikke lenger fordi patcheren ikke vil la meg gjøre annet enn å patche v18.1.2_EP1-v18.1.3_EP1, som jeg ikke har.

Endret av Datasmurf
Lenke til kommentar

Blir ikke helt fortrolig med questingen i AO. Jeg ser at missions går ut på tid, men hva skjer når jeg logger ut, og kommer inn igjen etter at tidsfristen er gått ut? Må jeg da begynne chain'en fra starten igjen?

 

Jeg er jo noob, lvl 17 og nyss kommet til Rome. Skal levere en oppskrift til Brontos Burger, så finne 5 egg, så finne en kis i Rome Blue på 10 min, så gå og gå og finne en dude ved en parabol, så levere hanskene(!!) hans til skredderen, og så finne litt brontos hide. Her logget jeg, og da jeg kom inn igjen etter noen dager fikke jeg ikke tilbake Brontos Hide mission'et, men heller å stikke til "The Party Fixer", og så videre. Hvordan får jeg tilbake mission uten å starte chain'en på nytt?

 

Føler jeg løper en hel del for lite. Er det en main story jeg har falt ut av, eller er det bare lange noob chain-quests ?

Endret av amund_l
Lenke til kommentar
Gratulerer med BOC Sayid!

 

Jeg husker før i tiden så var det vanlig å bruke mange månder for å få BOC. Jeg måtte samle opp i 1 år +++ men har hørt beast raid har blitt instanced?

 

Jeg logga inn for 1 dager siden etter 3 ukers ferie og så en liten kar på lvl 160+ elns med BOC i social O.O det var sykt.

En av grunnene til at jeg slutta. Er bare TL5 som er noe spes. morsomt atm. Før kunne man bli god uansett om du hadde mye hjelp, eller om du hang deg med i raids, og man hadde faktisk fordel om man spilte mye på en toon. Nå har det blitt mer. "-WTS BoC lootright" eller "-Can i join? -No, org only" eller "3mill/lvl"

Ble litt irritert da jeg leste på AO forumet at det var 1person som syns det tok for lang tid å farme de nye tingene til sine 3x 220 toons. Alle hans toons bør jo ikke være like gode som en toon som fått like mye tid som 3 tilsammen, mener jeg ivertfall.

Sente inn bilde til Screenshot konkuransen btw, men glemte å skrive bekreftelse på at det var mine screenshots selvfølgelig...

 

Amund: Du får en hjelm som er delvis OK. Hovedstoryn i AO er grovt sett:

Menneskene forlater Jorden og kommer til Rubi-Ka. De lever der en stund, deler seg i Omni og Clan (Empire og rebels). Åpner en portal til en annen dimensjon (shadowlands). Blir angrepet av Aliens, og noe rykter om at shadowlands mobs og Aliens har noe felles.

 

Lenke til kommentar

Eg gjorde vanlig pande raid for å få samle poeng for boc lenge var vel litt under halveis, men brukte sefølgelig dei på head og pads på shaden ^^ Dinget også 220 på nt'en, også fått meg intel/psy og stamina/strength pande belt på nt'en så er litt nærmere for av delene eg trenger får twinking av xan xymbs hehe men forsatt å gjere arid/neretva questene da hehe, men er litt opptatt med min MA som er nå 72 så det blir twinking å gjere med ein gong til å fornye ting. MA er ganske gøy å spille med

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Har hatt ein liten pause fra ao etter eg gjekk lei i sommarferien, men tok å betalte for begge kontoene mine for nokon dager siden. Er ikkje helt tilbake i spillet da, men er litt innpå av og til. Har lvlet adv'en min litt til 75 så tenkte eg skulle retwinke han med nye ting med imps/symbs, armor etc og få på ql 100 chiro'en også finne vilket våpene eg skal bruke sammen med den også.

 

Laget meg ein liten mp som er 17 til å kunne spille litt på også hehe.

Lenke til kommentar

Hei, jeg er en gammel spiller av AO online, sluttet for ca 2-3 år side, men nu tenkte og oppta spillingen :D

 

Jeg laster ned "Large Client" ettersom jeg har alle expansions, og patching går fint, men da jeg skal launche spillet får jeg følgene:

 

"Unable to get the ObjectInfo from the resource database. If this happens every time you start AO, there is a good chance that your installations is corrupt. Please try reinstall the game."

 

Og reinstallert har jeg da gjort 2 ganger, men fortsatt samme problem, er det noen har noe clue på hva som skjer? og hva som er feil?

 

kjører Windows Vista, og PC'n min stiller godt innen for alle kritteriene til spillet!

 

Hjelp!! o.O

 

post-201376-1254052016_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...