Gå til innhold

Hjelp angående OBS pc.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tatt fra dinside.no

Grafikkortet er nå fra nVidia, og er et GeForce 6610XL. Dette er en variant av 6600 som er spesiallaget for Medion.
Alt som følger med av programvare er ferdig installert på PCen, så den er nærmest klar til bruk. Det eneste hinderet er Microsofts ufravikelige oppstartsrituale.

Edit: Står ikke noe om at spesifikke cd'er er med, kan vel nesten spørre noen som jobber på COOP om de vet om det er med cd-er med installert programvare.

Endret av Moltrez
Lenke til kommentar
Gunners' date='19/02/2005 : 11:41'] Jeg kommer ikke til å kjøpe denne maskinen hvis ikke dette er cder som følger med, hva gjør man da når man skal formatere? Da må du sikkert kjøpe xp og da er du oppe i en heftig pris..

Husk at du alerede har betalt for windows lis. hvis du kjøper maskina...dvs du kan låne windows cd'n til en venn og installere med produkt-nøkkelen som følger med maskina. Det er lovlig ettersom du da bruker din betalte lisens

Lenke til kommentar

Følger med medion-cd, der man kan gjenopprette standar-innstillinger på 10min. ganske greit, synes jeg. Hvertfall til man skal skifte noen komponeneter...

 

Ellers er pc'en grei. Lydnivået er fint, hvertfall hvis man pc'en under bordet. Har spilt chronickles of riddick på den (medium-høy innstillinger), så ytelsen i 3d er god. Også masse utstyr som er kjekt å ha :)

 

Sørg for å kjøpe den gjennom jobben, hvis det er mulig. Sparer en del på det. (40% rabatt)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...