Gå til innhold

Den store Warrior tråden..


Anbefalte innlegg

Hey!

 

Driver å levler lvl63 warrioren min om dagen, hovedsaklig i instanser. Hvilken spec er det som er best dps på lvl 80 nå (vil gjerne lære meg riktig spec mens jeg levler) er det arms eller fury?

 

Kunne noen satt opp et ok tre på lvl 63? gjerne med glyphs.

 

Gi meg gjerne en kjapp inføring i hvordan denna klassen funker også, hvilke ability skal jeg bruke, når, hvilken stance skal jeg være i osv

 

=)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nesten lettere å linke deg til et par guides enn å skrive all infoen her. Sjekk ut dps-forumet på tankspot.com. Der ligger både en guide til arms og en guide til fury som sticky.

 

Arms og fury er såpass nære hverandre at hvilken du bør gå for avhenger av hva annet som fins i raidet eller gruppa du skal være i. Alikevel er nok fury hakket bedre med bra utstyr, så hvis toppen av recount er det som er viktigst så vil jeg tro det er veien å gå.

Endret av KAS
Lenke til kommentar

Nå gjør jeg 3600 single target dps. Men blir kicka fra nesten alle pug raids fordi den er for lav. Men dette er da ok dps for en warrior er det ikke? Hvordan skal liksom warriors få seg loot da?

 

Kan jeg få lov til å si det som det er? 3600 DPS med gearet ditt er forjævlig.. Hvilke knapper trykker du på i hvilken rekkefølge?

Tenkte meg det kom et sånt svar. Trenger jeg virkelig skrive hva jeg trykker på? Er det mulig å feile der liksom?

Lenke til kommentar

For meg døde ting ihvertfall mye fortere som Arms, da jeg helst ble stående å misse/få glancing blows som Fury. Joa, som Fury healer du vel en 80-100 kanskje(?) sannsynsligvis 6 ganger i løpet av en mob som i grunn er decent, men å kaste på seg et par bandage ticks hvert minutt fungerer like bra og den ekstra damagen kompanserer for de 3 sekundene first aiden tar, vil nå jeg si.

 

 

Lenke til kommentar
Prioriterer du f.eks Slam foran BT eller WW når den er klar?

Det blir vel det samme for jeg rekker jo begge før cd er klar igjen.

 

Kan jo nevne at jeg nå gjorde 6-7k på Toravon som jo er stort sett single target. 3.6 var på target dummy. Litt rart.

Lenke til kommentar
Prioriterer du f.eks Slam foran BT eller WW når den er klar?

Det blir vel det samme for jeg rekker jo begge før cd er klar igjen.

 

Blir ikke det samme nei. Jo fortere du bruker BT / WW jo fortere blir de klare på nytt. Er bare slam som ikke kommer fortere om du ikke bruker den opp asap

Lenke til kommentar

lol sondring. spillte med en annen fury warrior i daily hc nettop, begge lå på 3.4k selv om han hadde litt mer gs. Han hadde bare armor penetration gems og jeg har str crit. Så de to typer gems er det samme. Herved bevist!

 

Ditt største problem er GS addon, fjerner du den skal jeg love deg at du vil bli bedre spiller om du fokuserer det som skal fokuseres... :thumbdown:

Lenke til kommentar

men det skal nå sies;) Det er få ganger GS IKKE samsvarer med DPS når man ser på recount og mouseover i både HC og raid.

 

Mye sant i det. GearScore kan kjeftes opp og ned, men det vi legger merke til er alltid unntakene, de som suger på tross av bra gear (eller briljerer med dårlig gear). De aller aller fleste gjør jobben sin sånn midt på treet i forhold til utstyret. Så lenge vi husker på at gearscore er en kjapp vurdering av hvilken itemlevel utstyret til en person ligger på så har den en plass i wow

Endret av KAS
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...