Gå til innhold

QXL provisjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er ikke så lenge som et år siden, men jeg fikk meg også en overraskelse der..

 

Man bli opplyst om det via en liten pop up idet man trykker på linken "salg" for og legge ut et produkt.

 

Det hele syns jeg er meget latterlig og det informeres for dårlig om det!!

 

Boikott qxl!

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-20 22:25, BluE_MoON skrev:

Når var det QXL startet med å ta salgsprovisjon på varer jeg selger på QXL?

Jeg la inn en bærbar datamaskin for 2 uker siden og da fikk jeg absolutt ingen informasjon om at QXL skal ha en provisjon for det jeg selgte der.



 

Jeg får klar beskjed hver gang jeg legger noe ut for salg at det skal ta provisjon for det. Du kan til og med legge inn forventet salgspris i ett lite felt for å regne ut hvor mye de skal ha i provisjon.

 

Det er ikke mye de tar da. Jeg har solgt ganske så mange saker der den siste tiden, og først nå fikk jeg en regning. Tror den var på 120 kroner som er noen få prosent av den samlede summen jeg har solgt for.

 

En ting til... det lønner seg alltid å lese retningslinjer og avtaler både når det gjelder web-firmaer, forsikringsfirma, banker og lignende. Gjør du det, så er det din egen skyld hvis du plutselig sitter med en uforutsett utgift. Jeg har brent meg på det en gang, så nå leser jeg alt med liten skrift nøye for jeg sier ja til noe jeg ikke vet hva er.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-21 11:16, tibbs skrev:

Boikott QXL---det finnes andre....

Til de som har fått regning fra dem.. ikke betal...


 

Jeg vet ikke om du har fått med deg litt av hva som har skjedd i verden det siste året..dotcom boblen som sprakk, webutviklere som ikke kødder når de sier "will code HTML for food"....vet du HVORFOR det er sånn???? For det er ikke penger på nette....sånne som du og jeg betalte ikke for det man trodde vi ville...så når et firma som QXL har en superb tjeneste som gir deg muligheten til å eksponere dine brukte gjenstander til tusenvis av intreserte kjøpere..så skal de da vel få H****E få lov til å kreve provisjon og overleve......det som har vært tabben med internett fra starten..vi er nå kondisjonerte til å ha innstillingen "Internett = gratis"....som nå har ødelagt hele greia...derfor mobilteknologi er reddningen...der du og vi kondisjonert til å tenke "mobil tjeneste = koster penger og jeg betaler gjerne".....liten avsporing der...poenge er..joda..hold deg til de gratis tjenestene du..de er borte om en stund.

 

Dere som har fått regninger fra QXL og er fornøyd med tjenesten...BETAL!!!...vi trenger firmaer som gjør det bra på nette så andre våger å satse slik at vi igjen får bedre og billigere tjenester.

 

AKIRA

Lenke til kommentar

vil faktisk påstå at de som ikke la merke til at de hadde begynt å ta seg betalt følger vel ikke mye med når de legger inn noe hos qxl.......selv jeg som er ultrasløv fikk med meg det. Dessuten trenger vi firmaer som faktisk sriver dette sikkelig, det finnes få andre nettauksjoner med så mange medlemmer!

 

 

mvh Christian

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-21 14:53, Kjetil Lura skrev:

EggePromp

Det er straffbart å bruke falskt navn og adresse,om du ikke liker det,da skal du heller ikke bruke qxl,du snakker som om de tok tusenvis av kroner i provisjon,betal provisjon eller hold kjeft. <IMG SRC="http://forum.hardware.no/images/smiles/icon_biggrin.gif"> <IMG SRC="http://forum.hardware.no/images/smiles/icon_biggrin.gif">

Kjetil


 

nettopp, man betaler ikke mye for det man får!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...