Jump to content

Noldus

Medlemmer
 • Content Count

  889
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. har hatt flere maskiner stående i garasje hele året i 2 år nå. Det har gått fint til nå. Den ene er vannkjølt, med litt frostveske. Hardiskene er vel det eneste som ikke burde bli for kalde?
 2. jeg handlet på aquatuning.no og antok at moms da ble ordnet slik andre utelandske nettsider med .no domener gjør. men er rimelig forvirret nå. Føler alltid vannkjøling blir mye dyrere enn jeg forventer.
 3. hmm, men hvorfor har de da lagt til 25% mva og et tollgebyr i fakturaen, når tyskland har 19%?
 4. bestillte noen deler fra aquatuning.no og trodde at de tok seg av norsk mva, men fikk akkurat faktura fra UPS om å betale mva. ser av fakturaen fra aquatuning at jeg har betalt 25% moms og tollgebyr. tenkte jeg skulle dobbeltsjekke her før jeg ringer UPS og kjefter.
 5. Vil ikke anbefale advokater fra kristiansand. Har erfart at det er svært få av de som tørr å gå mot kommunen, og du ender opp med dyre advokatregninger uten å komme noen vei. Kommunen gjør som de vil.
 6. Kan det være dårlig Reed ventil?
 7. siden du allerede har en asus router kan du jo se litt på AiMesh firmwaren deres. https://www.snbforums.com/threads/official-beta-aimesh-beta-firmware-for-rt-ac68u-rt-ac86u-rt-ac5300-rt-ac88u.40745/
 8. Det nye tilbudet jeg fikk var kun bredbånd 30 for 429,- ja og selvfølgelig 150,- kroner i nettleie, siden jeg ikke har tv. Sitter å vurderer adsl på trass,men blir vel ikke stort billigere med nettleie der også. Får hvertfall gratis etablering og trådløs ruter ....
 9. Spent på når jeg mister internettforbindelsen fra LOS Bynett. Jeg har fått mange "tilbudsbrev" fra Canal Digital om at selgere skal komme på døra som jeg har ignorert. Men jeg har ikke fått noe brev om at jeg mister tilkoblingen min.
 10. Trodde ettertenning under last kunne være bensinfilteret. koden p0300 kan oppstå da.
 11. kan det være bensinfilteret? Hvis du hadde lite bensin i tanken kan det ha kommet vann i filteret?
 12. tja, tviler på de gir meg åpent kjøp på en sele som har ligget ute i flere dager.
 13. men om jeg mot all formodning finner selen, vil da Elkjøp godta min reklamasjon? blir jo fortsatt ord mot ord.
 14. jeg har nok av hunder, men ingen sporhund. Hadde jeg bare hatt gps-en på bikkja ville også blitt lettere Jeg kan jo ta på gps og la bikkja løpe i samme område. kanskje den går samme vei.
 15. Jeg regner med du ikke har hund selv, Snylter? Kontroll på hund har du gjennom dressur, men jeg har en følelse av at det er fånyttes å diskutere dette med deg. Men å kjøpe en skikkelig sele å lage en holdbar festeanordning på den, er ingen dum idè. Takk for tips Eternal, skal se på det. Alt jeg kan gjøre nå er å gå tur på samme sted hver dag å se om jeg finner igjen kamera og sele. Jeg tror ikke jeg kommer noen vei med reklamasjon uten et produkt å reklamere på.
×
×
 • Create New...