Gå til innhold

Erfaringer med skype som voicechat til wow?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spiller WoW daglig med Skype.

 

Har spilt *utallige* andre MMORPG'er også med samme vennegjeng og vi bruker alltid Skype.

 

Jeg husker det var en periode hvor Skype slet litt, og vi testet div. annet som Roger Wilco, Team Speak, MS tingen, Ventrilo - men herregud de sugde gamp i forhold til Skype. Skype er som telefonkvalitet eller bedre. Med alle andre voice chat ting er det enten som å snakke inni et kloakkrør eller i en walkie talkie fra 1500-tallet - helt ubrukelig.

 

Kort svart - Skype fungerer flotters med WoW og er overlegent alle andre chat klienter jeg har prøvd hva kvalitet angår.

Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

Jeg spilte WoW samtidig som jeg brukte Skype i går. Det var ikke gøy. Omtrent hvert andre minutt frøs WoW et par-tre sekunder. Jeg fant ut at det skyldtes at CPU-bruken til Skype plutselig skjøt i været med jevne mellomrom. Ettersom Skype kjører med høyere priorietet enn WoW, så fikk ikke WoW noe av CPUen, og derfor frøs det midlertidig.

 

Hos meg bruker Skype for øvrig i snitt 28 % av CPUen min, hvilket gjør at det ikke akkurat er ideelt til de nyeste spillene. Jeg bruker aller siste versjon, 1.2.0.41. Jeg spiller på en Intel Penitum Mobile 1.8 GHz (skal tilsvare omtrent en Pentium 4 2.7) med 1 GB minne og Mobility Radeon 9700.

Lenke til kommentar

Jeg har testet både Teamspeak og Ventrilo jeg også, men jeg valgte Skype da det er definitivt enklest å bruke, og har best kvalitet. Nå irriterer jeg meg over Skype. Jeg bør kanskje ha i bakhodet at Skype ikke er laget for spilling, så jeg vurderer derfor å prøve Ventrilo igjen. Jeg skulle gjerne ha testet Windows Messenger også, men ruteren til han jeg spiller WoW med støtter ikke UPnP. :\

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...