Gå til innhold

Den store priest tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ganske sprøtt build, men etter ze ratings gjør han det jo greit. Selvfølgelig, når man ser et sånt spec må man også sjekke brackets og setups man fokuserer på.

 

Han har kun spilt 5v5 på høy rating denne sesongen, og der har de kanskje 4.5 DPS setup (avhengig om Paladinen faktisk spiller som ret). Da sier det seg selv at Focused Will (30% healing taken og 12% DR) er rimelig bortkastet, fordi han ikke vil bli fokusert, og fordi setupen deres er avhengig av å drepe noen raskt, og legge presset på motstanderens side. Blir priesten fokusert har han ingen til å heale han.

 

 

Kort svar: Det vil ikke funke bra til mange av de vanlige oppsettene, som RMP i 3v3 for eksempel.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar

Da har jeg begynt å levle en priest, hva man skal specce og hvordan man levler en effektivt samt healing theorycraft på 70 (shivaara <3) har jeg allerede lært, men lurte litt på rase, atm er det en undead jeg har begynt på, den er bare level 10 atm så lurte derfor på om folket var enige i valget av UD til en pvp, litt pve priest :)

Lenke til kommentar

Silence har da nesten null praktisk betydning for leveling, eneste må være å stoppe en heal nå og da. I alle fall jeg foretrekker mer damage over det.

 

Jeg ville gått sånn til 50: http://www.wowhead.com/?talent=bZZxMxuMxRhtVo eventuellt tatt to poeng fra imp. VE og satt i imp MB. Hadde skjeldent problemer uten imp VE, i alle fall fra 60-70. (Ja, blir litt annerledes da, men mobs slår hardere, ikke svakere relativt til level/hp)

 

edit: Shadow Affinity er nesten et must hvis du planlegger å kjøre en del instances imo. Er kanskje litt vanskelig å få seg instance gruppe pre tbc content these days though.

Endret av Ole_Gunnar
Lenke til kommentar

Spell rotation og shadow priest går ikke helt godt sammen tbh, det er så og si umulig å ha en spesifikk spell rotation uansett. Jeg foretrekker å klippe mind flays med MB. Jeg foretrekker også å drikke litt istede for å spille med masse spirit gear.

 

Kommer vel ann på spillestil, men for meg er flest mulig poeng i imp MB et must.

Lenke til kommentar

Etter 40 tok jeg imp Wand talentsene, bruker den mye når jeg leveler. Stack spirit gear og best mulig wand så har du så godt som 0 downtime.

 

Etter 50 og en respec noe i duren av Denne speccen bygger jeg nok en gang opp 5/5 improved wands. (For all del flytt rundt på poeng som du vil i Shadow treet. Jeg plukker også opp Silence siden jeg leveler som oftest på en PvP server.)

 

Før VT rotation mens jeg levelet; MB-> (Strafe sidelengs bort) SW:P->VE->MF x 2-3 og wand ned fra ~35%

 

Etter VT; VT->(strafe bort) SW:P->VE->MF x 2-3 og wand til død.

 

Etter 60 kan du begynne å stacke +Damage gear, syns ikke det var vits før Outlands.

 

Hvertfall det jeg gjorde og jeg hadde det kjempegøy :D

 

Edit: Trykkleif

Endret av Bojangle
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...