Gå til innhold

Åpning av låste bokser...


Anbefalte innlegg

Sorry hvis dette er tatt opp før, men trenger litt oppdatert hjelp.

 

Bankboksen min er i ferd med å hope seg opp av låste kister av forskjellige slag jeg har funnet. Også irriterende mange låste kister i "instance" og andre steder. Har leita en del rundt på forumene etter løsninger,- og har kommet frem til at den eneste muligheten jeg har til å åpne dem som Paladin er å bruke en nøkkel du lager som blacksmith.

 

Men; åssen får jeg laga en slik nøkkel? Er det en "receipe/oppskrift" jeg må kjøpe meg? Finner i så fall ikke det. Noen med erfaring som kan hjelpe meg litt med åssen dette gjøres? Engangsnøkkel? (trenger jeg en bunch av disse når jeg sprader rundt?)? Skill-krav og matriale som brukes etc. :)

 

-Bulle

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Snille rogues og engineers treffer jeg sikker mange av,- men liker jo å ikke være "avhengig" av hjelp fra andre hele tiden. Kan jo ikke overtale en rogue til å følge etter meg mens jeg er ute å hunter. Er ikke alle låste kister en kan ta med seg heller :)

 

Takker for hjelp, men jeg vil fremdeles finne ut av blacksmith/key metoden slik at jeg kan gjøre alt dette selv. Noen som vet? :)

 

edit: Alternativet er jo kanskje å lage meg en rogue-mule selv - så kan jeg sende boksene i mail til roguen som deretter kan åpne dem og sende lootet tilbake til paladinnen. Er en halveis løsning fremdeles. Får vel lete mer etter blacksmith metoden.

Endret av Bulle123
Lenke til kommentar

Lockpickingskillsen til en rogue øker med 5 per level, og man får det ved level 16 tror jeg. Lettere å ha med seg en rogue i partyet.

 

Edit: med det mener jeg at du ikke kan sende bokser du finner på level 40 til en rogue med 80 i lockpickingskills, det vil ikke gå.

Endret av Pinnella
Lenke til kommentar
Det finnes ulike grader av nøkler du kan lage som Blacksmith. De enkleste åpner de enkleste kistene osv. Du lærer å lage nøkler av vanlige BS-trenere.

 

Men du kan som sagt bruke en Rogue også. :)

Takker! Så ikke noe på den "traineren" jeg besøkte sist,- men mulig jeg ikke kikket godt nok etter. Ergo er dette noe som læres av smith-traineren. Takker så mye :)

Lenke til kommentar

Godt spørsmål. Lurer egentlig på det samme. Føles egentlig mest riktig at det må en rogue til med max skill for å åpne de feteste kistene,- men det vites ikke...

 

En annen ting. Er dette "engangs-nøkler" som forsvinner når de blir brukt? Eller varer en nøkkel evig når den er lagd?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...