Gå til innhold

Ulemper med æøå?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

En ulempe til er at noen nettlesere (deriblant IE) og epostklienter (Outlook Express) trenger en patch for å fungere med internasjonale domenenavn. Dette er helt klart en stor begrensning, derfor bør du alltid ha et ekstra standard domenenavn ved siden av, slik at det ikke er et krav for brukerne at de har installert en patch eller bruker en nettleser de kanskje ikke trives med.

Lenke til kommentar
:thumbdown: ikke bruk domene med æøå :no: , Fordi at utenlanske folk vil ikke kunne gå inn på denne siden. men gjør den lignende.f.eks hvis du har en side som skal hette ostehøvel, så kaller du den heller ostehovel, de norske som går inn på denne siden vil skjønne hva du mener med dette'
Lenke til kommentar

På det stadiet vi er i dag så er vel hele styret med internasjonale tegn i domener mer en sånn "dette er mulig, få ræva i gir og lag støtte for det i nettleserne deres"-greie, og ikke ment å brukes i den grad. Jeg anbefaler deg å vente et par år før du kjøper et domene med internasjonale tegn, og om du gjør det så sørg for all del å kjøpe et alternativt et i samme slengen. ;)

Endret av Lokaltog
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...