Gå til innhold

DVD-spiller som er vrang!


Anbefalte innlegg

Heisann,

 

DVD-rom'en i pc'en min fungerer ikke helt som den skal. Etter å ha reformatert og reinstallert winXP, så har det skjedd noe rart. Fordi. Den nekter å spille av cd- og dvd-plater. Eneste som skjer i når man prøver å gå inn fra utforsker er at man får beskjeden "disc drive empty, please ...". Så ja. Noen forslag til hva man kan gjøre her? Det er snakk om en svart samsung dvd-spiller som jeg kjøte på komplett for 2 år siden. de har den ikke lenger. Det fulgte dog med en floppy med noen filer. disse er installert og da skal det i prisipppet virke. for det har det gjort før....

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

jeg har winXP pro med service pack 1 har ikke fått rotet meg til å skaffe 2. har som sagt ikke internett på hybel. kanskje jeg skal prøve og fjerne samsung-tullet? Synes å huske at det er noe som heter "rull tilbake driver" i device mangaeren? hjelper det?

Lenke til kommentar

oppdater xp, og gå på www.alldrivers.com eller noe slikt og last ned siste drivere

lykke til

 

Men hvis du ikke har nett hjemme så last det ned et annt sted å brenn det ut eller lignne, men dette går vel ikke med oppdateringer hmm, kan jo ta med datan tl et annet sted å kople den til nett..

Endret av parachute_X
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...