Gå til innhold

XP starter tregt og krasjer med rar feilmeld...


Anbefalte innlegg

Hjelp!

 

I går kveld skulle jeg spille litt BF: Vietnam og fant ut at jeg måtte ha den siste patchen. Jeg bebynte å laste den ned og i mellomtiden tenkte jeg å høre på litt musikk mens jeg surfet rundt. Først merket jeg at jeg ikke fikk koblet meg på MSN "make sure you are connected to the internet blabla..." Snålt tenkte jeg for jeg fikk jo surfet og lastet ned. Jaja, hører på litt mp3 da. Da fikk jeg melding om at det var noe feil med "Directsounddriveren" så jeg installerte drivere til lydkort på nytt. Så fant jeg ut at det var sluppet en 1.5 patch til call of duty så jeg lastet ned den og installerte i samme slengen XFIRE som visstnok skal være et sånn server browser program eller noe slikt. Det fulgte med patchen så jeg tenkte å sjekke hva det var for noe.

 

Så nå var det jo egentlig på tide å restarte pcen for å "la endringene tre i kraft" men ettersom jeg regnet med at jeg måtte restarte etter patchen til BF var installert så tenkte jeg å vente til det var gjort. Når den var ferdig fikk jeg ikke til å pakke den ut... Winrar bare sto på 0%. Har aldri opplevd det før.

 

Vel jeg restartet uten å ha fått installert den patchen og dermed skjer det snåle ting. Windows henger seg så og si på det punktet like før man kan velge brukere. Vanligvis er denne skjermen her bare i noen sekunder men nå henger den seg der skikkelig lenge, kanskje 5 minutter. Så får jeg logget meg på men windows starter ikke helt opp før det popper opp et skummelt feilmeldingsvindu som informerer om at Systemet har et problem og må restartes. Det er noe slikt som en "Remote Protocol Call" (eller noe i den dur) som mislykkes og systemet starter om igjen om 1 minutt.... Jeg ikke muligheten til å gjøre noe som helst og når systemet så restarter skjer det samme om og om igjen.

 

Dette skjer også i safemode.

 

Noen som har vært borti noe lignende? Jeg har virkelig _veldig_ lite lyst til å formatere så hvis noen kan hjelpe meg blir jeg veldig happy!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Etter du har fått meldingen om at PC'en starter på nytt, gå inn i Kjør, og skriv "cmd". Når du har fått en boks med kommandolinjen, skriv inn "shutdown -a". Dette vil sannsynligvis stoppe avslutnings-nedtellingen.

 

Du har mest sannsynlig fått dette viruset:

http://www.faqs.org/rfcs/rfc1831.html

http://www.lavasoftsupport.com/index.php?showtopic=55325 .

Endret av Gimper
Lenke til kommentar

Har hatt akkuratt det samme problemet med ingen ringere enn: XFIRE!

Det kom en update hos meg på xfire, og jeg begynnte å laste ned. Ettervært oppdaget jeg at internett ikke funket mer, og jeg begynnte å lure. Fetteren min sin pc kræsjet, å måtte formateres. Han var hos meg og sa at akuratt det samme skjedde hos han.

Jeg forta meg å un-installere Xfire, og startet pcen på nytt av og da funket (heldigvis) internett igjen.

Altså: Avinstaller Xfire...

XFIRE :mad:

 

Edit: Du har også fått Blaster viruset, last ned denne for å fjerne det..

 

Lykke til - :thumbup:

Endret av janfredrik
Lenke til kommentar

Men svarte da!

 

Her kjører jeg både Norman viruskontroll og AVG free edition også klarer dem ikke til sammens å stoppe et 1,5 år gammelt virus!!! Nå blir jeg virkelig oppgitt.

 

Jaja takk skal dere ha for hjelp til å identifisere utysket.

 

Men selv om jeg nå vet årsaken til krasjene så er det fremdeles slik at jeg ikke får kjørt noe som helst før pcen stenger av. Oppgavelinjen er nemlig ikke til stede hmmm. Jeg kommer inn i taskmanager ved hjelp av ctrlaltdel. Kan jeg starte cmd derfra på noe lurt vis? Kommer nok til å formatere hele disken tenker jeg men skulle gjerne vært inne og berget noe data på systemdisken først.

Lenke til kommentar

Update;

 

Fikk startet pcen og avsluttet shutdown. Deretter avinstallerte jeg XFIRE og kjørte full virusscan først med Norman og så AVG. Ingen av dissse programmene klarte å finne noe virus. Kjørte så adaware og fikk fjernet en gator sak.

 

Når jeg så restartet funket alt som før. Oppstart gikk raskt og internett var tilbake. Lastet ned og kjørte oppdaterte virusprogrammer igjen samt symantec sin ormfjernings sak uten resultat.

 

Konklusjon; Det var ikke noe virus. Ihvertfal klarer ikke mine virusprogrammer å finne noe. Men XFIRE bør alle og enhver styre langt langt unna! Jeg vurderer å sende en temmelig sint mail til de som har lagd møkka og jeg er også temmelig fornærmet på utgiverne av COD som inkluderer noe sånt makkverk i en offisiell patch!

 

Fytterakkern!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...