Gå til innhold

Den store ASUS A8N SLI tråden


MrAHB

Anbefalte innlegg

gsn Skrevet 11/05/2005 : 20:08

  Det at du klarer 470 med 2-3-3-6 på en P4 betyr ikke at du klarer det på en A64. Noen minne produsenter oppgir på sine sider hvilke timings de kan kjøre på P4 og hvilke de kan kjøre på A64. 

Jepp, det er helt korrekt, jeg fikk selv gleden av og finne ut dette (etter å ha kjøpt de selvsagt..), med mine Corsair Twinx C2, disse kjører CL2 på P4 sytemet, men CL2,5 på AMD.

Står med liten skrift på hjemmesiden til Corsair, og gjelder mange av Corsair's brikker. Så uten at jeg VET det, er det ikke utenkelig at også TwinMos får disse problemene :)

 

Har du forsøkt og slakke timingsene mad_arab?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

har plutselig fått problemer med systemet mitt. Kommer heim og så plutselig er skjermen blank og kan ligne på som problem nr #2.

 

Andre som har opplevd dette?

Prøvd å resette bios (med å også ta ut bios batteriet og stille jumper) og ventet en halv time osv. Ingen framgang. :-/

 

noen som har tips? :(

Lenke til kommentar
Gjør som løsningen på 1. side tilsier, oppdater bios.

Tja, korleis klarer du å oppdatere bios uten skjermbilde? Kommer ikkje engang inn i bios med skjermbilde. Bios er 1005.

Putt i support CD'n som fulgte med hovedkortet. Restart. Skal i følge bruksanvisningen være mulig å gjennopprette BIOS på denne måten.

Lenke til kommentar

Har de nyere biosene mer en 1.55 vcore ? og er det noen av de med høyere spenning til minnet? såfall hvilke bioser har 1.55+ vcore? bruker 1006 nå.

 

Edit: Tester 1009-002 nå

 

Virker som det har kommet fler memory dividers. Vcore går til 1.65. Ingen forskjell på DRAM voltage.

 

Får bare testet så vidt nå, men selv om alt stemmer i bios har jeg 1.2v i windows og 5x multiplier, har skrudd av cool and quiet i bios og har ikke på strømsparing. Må forske på dette i morgen!

Endret av gsn
Lenke til kommentar
gsn Skrevet 12/05/2005 : 21:46

  Har de nyere biosene mer en 1.55 vcore ? og er det noen av de med høyere spenning til minnet? såfall hvilke bioser har 1.55+ vcore? bruker 1006 nå.

 

Hmm, skjønner ikke dette helt, jeg har Bios 1006, og V-core går til 1,65V

Er jo merkelig at den ikke gjør det hos deg (eller snakker vi om 2 forskjellige kort, jeg har Deluxe)

Høres jo nesten ut som CnQ fortsatt er i farta hos deg GSN..., Har du funnet ut av det?

 

Har forresten funnet ut noe om Probe MB temperatur, som burde interessere alle som vurderer å bytte ut chipsetviften på disse kortene. Nederste innlegg på Denne siden :)

Lenke til kommentar

Stort problem! Hjelp :(

 

Har akkurat bgd en ny pc med: A8N, 3000+ 512valueS og 6600GT

 

Problemet er det at jeg får ikke opp no på skjermen, pc'en skrur seg på men ikkeno bilde bare no signal. Har byt noen pc'er før, va borti et lignende problem på et 754 system, der var det Ramen som ikke sto skikkelig i, det gjør den her ! :)

 

Hører ikkeno pip eller noe, bare vifter og harddisk/dvdrom som starter opp.

 

ER Desperat etter hjelp pliz :)

 

Takker for svar

Lenke til kommentar

Har tenkt å overklokke min Athlon64 3500+ til rundt 2400MHz. Har OCZ EL DDR PC-3200 Dual Channel Platinum Rev 2 (CL 2-2-2-5) RAM. Har prøvd 10% overklokking i BIOSen. Får da hardware error når jeg kjører Prime95. Med standard innstillinger får jeg ingen feilmeldinger. Har noen noen forslag til innstillinger i BIOS for CPU og minne får å nå 2400MHz?

 

Når jeg settet innstillingene for minnet til Auto i BIOS står de på CL 2,5-2-3-5 selv om OCZ oppgir CL 2-2-2-5. Hadde ikke dette problemet før med BIOS 1004. Er det en bug i de siste BIOS-oppdateringene til Asus eller har det skjedd noe med minnet mitt? Har så vidt prøvd Memtest uten å få noen feilmeldinger.

Lenke til kommentar

Har et problem med at i det siste så resettes multiplier til 5x fra 9x, selv om multiplier er satt i BIOS. Det skjer etter at jeg kommer inn i Windows, for hvis jeg starter CPU-Z med en gang jeg har skrevet passord, så viser den 2400MHz, mens noen sekunder senere viser den 1336MHz. Noen ideer om hva som kan være grunnen? CnQ er slått av.

Endret av mad_arab
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...