Gå til innhold

Hvor mye tar du i benkpress? Vær ærlig!


Kurt P

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

(Husk å hold tommelen På andre siden av stangen en fingrene, da sikrer du mye mer, Har sett at det er noen her på Forum som sier at du skal trene me tommelen på samme side, Det kan jeg si er FEIL)  :whistle:   

 

 

 

Kan du begrunne hvorfor det er feil å ha alle fingrene på en side? Som alle nybegynnere så holdt jeg fingrene slik du beskriver, men alle "proffene" jeg trente sammen med holder slik jeg holder nå. I starten var det fryktelig uvvant, men nå følger jeg at jeg har fullstendig kontroll selv om alle fingrene er på samme side. Derfor lurer jeg på om du har det fra noen fagfolk at du skal holde slik du hevder eller om du har "funnet på det selv."

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105476
Kan du begrunne hvorfor det er feil å ha alle fingrene på en side?  Som alle nybegynnere så holdt jeg fingrene slik du beskriver, men alle "proffene" jeg trente sammen med holder slik jeg holder nå. I starten var det fryktelig uvvant, men nå følger jeg at jeg har fullstendig kontroll selv om alle fingrene er på samme side. Derfor lurer jeg på om du har det fra noen fagfolk at du skal holde slik du hevder eller om du har "funnet på det selv."

7736934[/snapback]

Har sett utallige videoer med folk som mister stanga ned på brystet, ser ikke særlig godt ut. I styrkeløft er det heller ikke lov til å ha alle fingrene på samme side engang. Skal se om jeg finner videoer osv.

Lenke til kommentar

Trente på mandag. Etter ca. en måneds treningsavbrekk, så var det i gang igjen. Denne gangen klarte jeg 1x50 kg (+ stanga som er visstnok 11 kg) - noe som jeg ikke har klart før =) Det er som vanlig fastbenk det er snakk om. Fribenk prøver jeg ikke meg på enda, nei.

 

Hvorfor jeg har klart mer enn før, vet jeg ikke. Teorien skulle jo tilsi at man gikk ned i styrke etter såpass lang pause. Jeg har til og med gått opp 2-3 kg i jula. Antagelig sitter teknikken bittelitt mer, jeg er jo helt ny på dette. Målet på 80 kg står enda.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...