Gå til innhold

"Den store TT BigWater threaden"


Har din TT BigWater alltid fungert perfekt?  

363 stemmer

  1. 1. Har din TT BigWater alltid fungert perfekt?

    • Ja, det fungerer glimrende og er i bruk!
      190
    • Ja, men jeg har sluttet å bruke det (f.eks i frykt for at det skal bli ødelagt)
      37
    • Nei, har hatt problemer med pumpa
      58
    • Nei, har hatt problemer med lekkasjer
      59
    • Nei, har hatt andre problemer med det
      19


Anbefalte innlegg

LOL

 

http://my.qxl.no/accdb/viewItem.asp?IDI=15...um=1&Catg=15663

 

her er førstemann ute og selger settet med profitt allerede :) and many will follow :thumbup:

Jeg kjenner ham som selger der :D

 

Han fant vel i grunn ut at han heller trengte en ny rambrikke framfor vannkjøling.

 

Angående den Zalman gpublokken, så mener jeg å ha lest at denne ikke er noe bra, og hvertfall ikke sammen med Big Water settet. Dette siden vannet går rett igjennom blokken, uten noen form for motstand, samt at det bør være en mye kraftigere pumpe til denne type gpu.

 

Vet ikke om dette stemmer da, men hvertfall det jeg har fått med meg.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

0m noen gidder å selge det igjen for å tjene et par hundre lapper så er jo det å kaste penger i dass. Kommer det over 900kr så er du over ny pris, så om du ikke ønsker å lure noen må prisen ligge derfra å ned. Dem på ps data betalte 500 + porto?. Resten av regne stykket er klart + at du bruker mange timer på jobben. Så skal noen tjene penger må de finne på noe annet, men for all del (men om ikke alle har tenkt på dette burdet det være godt å få med seg)

 

Edit:Nå har det forøvrig blitt svart at han som skrev posten ikke ønsket det alikvell, noe som jeg også trodde måtte være grunnen først. Men det trodde ikke han som skrev posten om ham.

Endret av simalarion
Lenke til kommentar

Jeg har i utgangspunktet noen spørsmål selv mens jeg venter på settet mitt. Men tenkte først jeg skulle komme med et innspill.

 

1. Radiatoren utenfor PC og vekk fra all inn/ut luft fra kabinettet.

 

Det er klart at det gir masse fordeler. Jeg har vært igjennom alle scenarioer og funnet ut at uansett vil systemet yte dårligere fordi man enten dytter varm luft inn i kabinettet eller drar varm luft gjennom radiatoren.

 

Så det beste er å få radiatoren vekk fra alle inn/uttak.

 

2. Radiator oppå vs. pumpe.

 

Man lurer på om pumpa vil klare seg med denne konfigurasjonen. Og svaret er veldig enkelt. Ja, hvis pumpa står på det laveste punktet, og kanskje nei hvis den står på det høyeste punktet.

 

Årsaken finner du i oljebransjen som har forsket mye på å pumpe olje fra havbunnen og de har kommet frem til at en pumpe blir _mye_ sterkere hvis den står på havbunnen enn på plattformen ;).

 

Så hevert på radiatoren gjør ikke noe så lenge man har pumpa stående i bunn :-).

Endret av Theo343
Lenke til kommentar
2: Passer Zalman sin gpu-blokk til settet (tenker nippelstørrelse etc.) ? Kan den ene blokka kappes og brukes til northbridge ?

 

Jeg mottok disse blokkene fra 3dfxcool idag, og disse passer _IKKE_ Bigwater settet sånn helt uten videre. Disse krever en mye større slangediameter, men jeg har ingen gode tall å legge frem :cry:

 

Disse er i samme stil som zalman sin passive skjermkortkjøler. De har dessuten kun en "rett tunnel" som vannet passerer gjennom og har nok derfor heller ikke samme kjøleevne som langt dyrerere GPU/Chipset kjølere.

 

Men finnes det overganger/nipler slik at disse kan kobles på Bigwater settet? Å få både GPU og chipset kjøleblokker er jo meget kjekt, selv om det kanskje ikke er markedets råeste kjølere...

Endret av Mezzy
Lenke til kommentar

Har bestilt meg settet jeg også, men har ikke bestemt meg ennå for hvliket HK jeg skal ha. Skal ha et 939 system, og kanskje jeg prøver meg på overklokking. Noen som har noe gode forslag for hva jeg skal kjøpe? Helst under 1500,- for HK, Blir vel en 64-3000+ W . CPU.......

 

Takker for alle svar!!!

 

Skulle jeg ha fått putta denna i feil tråd, så blir jeg ikke sur om noen flytter den, eller gir meg beskjed....

Lenke til kommentar

hello!

Har nettop fått pc'en til å virke, og jeg er stor fornøgd med settet.

Ligger på 25-28grader idle, å har ikke vert over 33 grader når jeg spiller.

 

Har det slik: pumpe-->Radiator-->Cpu blokk-->pumpe

har sett vifta til å suge. bruker arctic silver 5 kjølepasta!

 

skal prøve litt overklokking seiner :w00t:

Lenke til kommentar

Faen, sitter her nå og bygger pc. Bygger i et Lian Li PC6277B og skal montere radiator øverst som skal være anbefalt. Men, jeg har lest(tror jeg) alle sidene i denne tråden, og har ikke lest om noen som har nevnt at skruene som skal holde fast radiator m/vifte til kabinettet er for korte. De stikker jo så vidt gjennom jo. Jeg har ikke nubbsjangs til å få feste mutterne på oversiden av kabinettet. Dette er virkelig talentløst fra Thermaltake sin side syntes jeg. Er det virkelig ingen andre som har støtt på mitt problem ? Må jeg virkelig stikke på Maxbo imorgen og kjøpe lengre skruer :cry:

 

EDIT: Skal prøve en nødløsning her nå. Feste vifta på undersiden og montere den i original skruene, og at den blåser fra undersiden og gjennom radiatoren altså opp og ut, og fester så radiatoren på oversiden med litt mindre skruer som fulgte med kabinettet.

Noen som har noen formeninger om denne løsningen ? :p

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...