Gå til innhold

hva tror dere kommer til å bli en klassiker


Anbefalte innlegg

[iC' date=18/01/2005 : 18:05]
Vice city å SA er GTA3 !

Å herregud da!

Den ENESTE tingen de har til felles er at de bygger på samme motor.

 

Må man eie GTA3 for å spille GTA Vice City? NEI!

 

Skjønner virkelig ikke at det er så forbanna vanskelig for folk å forstå.

 

Hadde de to siste titlene vært under GTA 3, ville tittelen vært "GTA 3: Vice City", men det heter de jo ikke, eller hva? ;)

står heller ikke noe om GTA4 eller 5 på pakken heller da ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Okioki..

 

Gta 1 finnes det tre forskjellige steder.. Første by heter Liberty City(GTA3) neste by er Vice city(GTA vice city) og siste er San Andreas (GTA SA)

 

Skjønner dere det?? Derfor er de alle GTA 3 (trilogi)

Å herre. Dette visste jeg. Men det er jo ingen grunnlag for å si at det bare et 3 spill i GTA serien. Teit tankegang. Du har tapt, inrømm det.

 

 

(Sorry hvis det hørtes litt slemt ut :p )

Lenke til kommentar

Campari og ehs5 dere har helt rett. Ikke noen vits i å krangle med disse folka. De får være bestemt på at de har rett, så får vi være bestemt på at vi har rett ;)

 

BTW: Du som absolutt nekter å forstå: Grunnen til at GTA Vice City ikke heter GTA 4, er blant annet fordi det bygger på mer eller mindre AKKURAT samme motor som GTA 3, med få tvister her og der. (nytt landskap, forbedret grafikk, ny historie, flere kjøretøy etc. etc.)

 

Jeg får faktisk lyst til å sende en mail om dette til Rockstar North, bare fordi jeg er så sta at jeg gir meg ikke før jeg er sikker på at alle forstår hva som er rett (ikke nødvendigvis at JEG har rett, men at alle vet det korrekte svaret.) :)

Lenke til kommentar
Herre jesus.. Hva faen gir deg rett til å sier at vi har tatt feil? Jeg mener om dette og du det andre.. Finnes det fasit? nei..

Det eneste jeg vet (og de fleste andre med litt vett) er at de tre GTA spillene på PS2, er helt uavhenig av hverandre. Dette irriterer meg forferdelig. Det du nesten sier er at Vice City er en expansion til GTA 3. Det er feil!

Lenke til kommentar
Jeg holder en knapp på City Of Heros.

CoH?! Neppe.

World of Warcraft derimot... Det spillet sitter nok flere hundretusen mennesker og spiller om ti år også ;)

Ja og om et halvt år sitter flere millioner og spiller WoW(mitt tips er 20 mill. spillere på verdensbasis innen 1 år), så jeg er ganske sikker på at det blir den største klassikeren som har kommet/kommer ut i disse dager.

 

Bare på beta-testen for USA var det 500.000 spillere.

 

Mener også at Far Cry er en udødelig klassiker.

 

Kanskje også GTR som kommer på nyåret. Dette blir en grensesprengende racing-simulator.

Kremt! Farcry er langt fra en klassiker! Det er det mest oppskrytte spillet i 2004 (sammen med doom 3, som egentlig ikke er så oppskrytt lenger. Hvordan i all verden kunne PCGamer kalle det en "instant classic", argh hater betalte magasiner!). Jeg skal være enig i at de første levelene var ganske underholdende, men etter at de monstrene kom inn i bilde ble det dårlig. Det fantes ikke karakteroppbyggning eller historie for den del! Min anbefaling til de som ikke har spillt det enda må være at de må kunn spille helt til monstrene kommer, etter det skal dere bare slette det!

 

Half Life 2, der har vi en virkelig klassiker med et helt fantastisk persongalleri, oppbyggning, historie (Her er det mange spørmål som må bli besvart av Valve, men en 3'er kommer vel 100% sikkert) og ikke minst gameplay...

 

Hvis jeg "tør" å spå framtiden så har jeg en sterk tro på at Stalker vil bli en instant klassiker...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...