Gå til innhold

World of Warcraft - betatesting spm.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja, det er mulig. Final beta starter snart (slutten av desember/begynnelsen av januar), og da vil det være mulig å registrere seg for beta-testen på http://en.wow-europe.com/ . Vil forresten anbefale deg å være tidlig ute, i USA forsvant plassene på kort tid.

 

En annen løsning kan være å kjøpe "Pre-order" kit'et. Koster vanligvis 99,- og da er du sikret plass i betaen, samt at du er garantert å få tak i retail til release. De 99,- får du trukket fra på prisen til spillet hvis du velger å kjøpe det.

Lenke til kommentar

Hei.

 

Tror jeg må skuffe deg:

World of Warcraft beta-situasjonen

 

Når det gjelder World of Warcraft beta preorder pack:

 

Dessverre er alt vi har fått tak i solgt ut eller bestilt bort allerede (både vanlig og collectors ed.) og vi har fått beskjed fra leverandøren at det ikke blir flere å få. Blizzard har bevisst satt begrensning på antallet som skal selges, tydeligvis. Vi har forsøkt å få flere ad omveier, men markedet er støvsugd…

 

Videre har vi også fått beskjed om det i første omgang vil bli for lite av selve spillet når den kommer i februar, så det kan lønne seg å forhåndsbestille selv om du ikke får tak i betapakken. Dette kan evt gjøres ved å sende oss en epost. Vi tilbyr 5% rabatt på utsalgsprisen til slike forhåndsbestillinger.

 

Til den som har bestilt men ikke hørt noe fra oss enda: Vi har fått svært mange bestillinger på kort tid, og jobber trutt med å ta unna haugene. Betapakkene blir fordelt etter førstemann til mølla-prinsippet, vi håper på å ha alt ferdig behandlet og sendt ut onsdag eller senest torsdag 2/12. Vi sender mail med info til alle som har bestilt uansett straks vi kommer til dem i bunken. For dem som har betalt på payex, men som ikke får betapakker, vil vi selvfølgelig fjerne reservasjonen på pengene så fort vi rekker.

 

Vi beklager situasjonen overfor alle som ikke får, vi ble forespeilet at det ikke skulle være noe problem å få flere, og da vi fikk kontrabeskjed var det allerede kommet inn langt flere bestillinger enn vi hadde fått tildelt betapakker til i både første, annen og tredje omgang.

Tror de fleste plasser er utsolgt (så minders noen vet om en plass da) for WoW Pre-Order kit :thumbdown:

Muligheten er å registrere deg på WoW-Europe.Com, når EU Final Beta starter.

 

Håper du får blitt med da :thumbup:

 

Mvh Birger

Lenke til kommentar

Det kommer på når FB starter. FB er planlagt og starte i slutten av desember/starten av januar, så du får bare sjekke innom wow-europe.com med jevne mellomrom og satse på at du får karra til deg en plass ;)

 

EDIT : Med mindre du ikke har fått deg en beta-kit, da er du jo garantert en plass og du kan registrere deg til FB når den starter.

Endret av HKoN-
Lenke til kommentar

fortsatt mulig å bestille på cdon.no ja, forhåpentligvis er jeg blant de som får det denne gangen :) var med på den amerikanske open betaen men fikk ikke tid til å teste alle klassene og rasene jeg hadde lyst til å teste.

 

håper på mer morro denne gangen før spillet kommer i retail :)

Lenke til kommentar

Vet ikke om dette er besvart tidligere, men. På CD on selger de 3 WoW pakker, det er det vanlige wow til 369,- Pressel Kit til 99,- og Collectors Edition til 499,-. Er det mulig å bare kjøpe Pressel kit til 99,- for å væra med i beta testingen nå, og heller kjøpe f.eks Collecters Edition når det kommer ut i butikken (en eller annen gang)? Eller må du bestille det fulle spillet for å væra med i beta testingen :blush:

Lenke til kommentar

Kjøper du Presell kit er du sikret plass i betaen, du trenger ikke kjøpe hele spillet for å være med...

Da er du også sikret spillet når det kommer, pluss at du får hundre kroner avslag ved framvisning av kvittering...

Vet ikke hvordan dette gjøres når man handler på internett da... :hmm:

 

 

Det fins også flere Presell kits på Musikkverket i Moss...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...