Gå til innhold

føles LCD lite?


Itchy

Anbefalte innlegg

altså jeg har de siste årane sotte forann en sony 19 tommers Trinitron skjem med flatt bilde. NÅ har jeg altså kjøpt en 17 tommers lcd, slo til på 2995 tilbudet til netshop å skaffa meg NEC 1770NX.

 

 

Nå i ettertid mens jeg venter på skjermen har jeg litt nervner.. heh. altså har hørt at en 17 tommers LCD er som en 18 tommers vanelig CRT, å jeg synes ikke akkurat min 19 tommer er stor..

 

 

er 17 tommerd LCD lite? jeg er ikke så stor kraven men må jo kunne se alt greit.

 

deres meninger? erfaringer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

19" CRTen min virka faktisk mindre enn LCDen da jeg først satte dem opp som klon ved siden av hverandre o.O men det var nok fordi at desktop bildet virka så mye større i forhold til kantene på LCDen.

Nå har jeg forandra på oppsettet litt slik at det er forskjellig bilde på de samt at de står slik at bildet er like høyt på begge 2. Og nå virker de ca. like store...

Lenke til kommentar
Spør du meg så ser LCD stor ut, grunnet at kanten på en LCD er endel tynnere, og det gjør selve bildet større og skjermen mindre. :w00t:

Jeg synes faktisk det er motsatt, LCDer ser litt mindre ut fordi rammen er så liten. Kan hende det er fordi jeg ofte sitter på desktop, og om man fokuserer på noe mist i bildet, så er ikke den grå ramme så ulik resten av desktopen.

 

AtW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...