Gå til innhold

Ja? I dag er det 10.desember... Noe nytt?


Anbefalte innlegg

Nærmer oss halvegs i desember. Vi alle tror og håper på at Final Beta kommer denne måned. Noen som har en "oppdatert" formening om dette?

 

Jeg for min del synes ting begynner å se mørkt ut. Slik jeg tror, så må FB release ha minst en uke, kanskje to uker slingring på juleferien. Tror neppe "Blizzard" vil kreve at hele euro-teamet skal jobbe døgnet rundt i juledagene, så skal den komme før jul, så må det skje snart.

 

Nyheten om lokalisering av servere i sverige etc vet jeg ikke hvordan jeg skal ta. Fett nok at vi får den nærme - det er gode nyheter, men hvis det ble avgjort nylig, tror jeg ikke vi kan regne med FB før i romjula,- i verste fall på nyåret.

 

Vet mange av dere hadde store forhåpninger om nettopp i dag og denne helga. Åssen er magefølelsen deres?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Før er bedre enn nå eller senere! :)

 

Annonseringen fra Telia den 9. (i går) kan kanskje sees på som et dårlig tegn. Har de i verste fall bare nylig tegnet en avtale om serverplass for World of Warcraft i Europa?

 

Er man optimist var den avtalen måneder gammel, og man bare først nå bekrefter at Telia skal stå for serverplassen. For er det ikke riktig å tro at serverplass hadde vært den første oppgaven til Blizzard Europe? Du ordner ikke slikt i siste liten liksom ... og da mener jeg ikke noen uker før det smeller.

Lenke til kommentar
På amazon.co.uk står det følgende om WoW:

 

"This item will be released on February 25, 2005. You may order it now and we will dispatch it to you when we receive it from our supplier. Please note that release dates are subject to change."

Er ein del butikkar som opererar med utgivelsesdato for WoW, men det er nok bullshit alt saman.

 

edit: snipershot va litt kjappere enn meg..:p

Endret av zero_time
Lenke til kommentar

Tommelfinger regel nr. 1 når det gjelder spill lanseringer: Stol aldri på en tredjeparts selger. De sitter ikke på flere opplysninger enn hva sluttbrukeren kan finne på egenhånd og det gjelder spesielt når butikken tar forhåndsbestillinger.

Jeg sier ikke at de bare er ute etter å lure deg, men når de fleste kjøperne hater å ikke ha en lanseringsdato å se frem til, og når utviklerne kvir seg for å gi en Deadline, så prøver butikken å gi en ca. dato; an Educated guess. :)

 

Husker jeg ikke feil så er den siste offisielle utsagnet begynnelsen (eller tidlig) 2005.

Lenke til kommentar

Hei

World of Warcraft Collector's Edition ser ut til å være utsolgt over allt. Håper jeg får min siden jeg bestilte dagen pre order kitet kom ut hos EBgames. :roll: Var en tur hos ELkjøp Larvik i dag og de hadde 12 pre order boxer i gjen . Jeg fikk også spurt om de fikk inn noen CE versioner, men svaret var nei. Det kom bare til å ha Standard version.

Endret av bravo567
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...