Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå bærer det hjemover. gleder meg til å trene imorgen! (Er ikke hjemme før i 12 tiden, og det har allerede vært en lang dag, så tar ikke noe kveldstrening :p)

 

Er Pro-90 Isolate noe bra? Sånn 4kg bøtte de selger på tn.no. Bruttern har et par-5 av de(tomme :p), men jeg får ikke spurt han, siden han er i Rena leir. Derfor: Er det noe bra?

Endret av PatrickM
Lenke til kommentar

DoNotWant: Jeg vet hvordan du har det, bare litt verre (Syns jeg selv da ;)). Jeg har ikke trent på lenge nå. Jeg flytter om 4 dager, og får ikke penger til å starte på treningstudio før den 15. august. Siden jeg ikke får noe fast når det gjelder trening o.l., så finner jeg heller ingen motivasjon.

Jeg skal flytte i nærheten av en lysløype, så jeg regner med jeg blir å drive med en del kardiotrening før jeg får råd til å melde meg inn i treningstudio.

Det er irriterende når unnskyldningene underbevistheten gir for å ikke trene faktisk høres fornuftige ut :p

Og ja: Jeg GLEDER meg til å begynne å trene skikkelig igjen.

Lenke til kommentar

vil bare legge til at Ab king pro faktisk gir resultater :cool:

trodde ikke tvshop klarte å holde det de lovet, høres nesten for godt ut til å være sant på reklamene men den fungerer, faktisk. eneste er vel at tv shop overdriver litt når de sier at du får magemusklene til å synes nesten med en gang, noe ikke jeg fikk til selv om jeg hadde en ganske veltrent/rett mage før jeg begynte å bruke den.

 

med ab king pro klarer du å gjøre sit ups på helt riktig måte, noe som mange sliter med. kjenner det fort i magemusklene om du trener med denne hver dag/annenhver dag og leser bruksanvisningen nøye og gjør som det står !

 

anbefales til dere som ønsker at magemusklene skal synes og ikke synes at sit ups gir resultat :thumbup:

Lenke til kommentar
hvorfor kjøpe platiskkleker når man har et gulv og ta situps på?

9211856[/snapback]

 

som sagt, med ab king pro gjør du sit ups riktig. den trener deg ikke, du må trene og ved å trene sit ups på ab king så får du riktig vinkel osv.

9211979[/snapback]

Du får allikevell ikke mer synlige muskler, så sant den ikke forandrer fettprosenten din drastisk på magisk vis. Den kan gi mer synlige, men det hjelper lite å ta "riktige" situps om du har et lag med fett liggende oppå musklene, som nevnt tidligere.

Endret av PatrickM
Lenke til kommentar

Første trening siden skoleslutt (20. juni) og med et gjennomført dårlig kosthold.

 

Bryst/Triceps trening:

Ned 2,5kg i benkpress

Ned 2 kg i skrå benkpress m/manualer

 

Franskpress/dips m/vekt holdt seg stabile.

 

Bryst virker det som, er et virkelig problemområde for meg. Det er lenge i mellom hver gang jeg går opp, og etter pauser går jeg fort ned igjen :hrm:

Lenke til kommentar
hvorfor kjøpe platiskkleker når man har et gulv og ta situps på?

9211856[/snapback]

 

som sagt, med ab king pro gjør du sit ups riktig. den trener deg ikke, du må trene og ved å trene sit ups på ab king så får du riktig vinkel osv.

9211979[/snapback]

AB king faar deg jo i en strict lOftevei som an ikke faar kontrolere selv, saa er mye bedre med situps hvor du kan ha en lOftebei du bestemmer selv.

Lenke til kommentar
Hvor mange kcal pr kg kropsvekt burde man få i seg når man trener for å bygge muskler. Leste det et eller annet sted, men finner det ikke igjen.

9212626[/snapback]

Njaa, er bare aa prOve seg frem, for noen funker kroppvekt x 38, og for noen som funker f.eks x 42 (som for Redline), men uansett burde du ha kardiotrening ved siden av selv om du bulker. For da legger du ikke paa deg saa mye fett, men muskler; noe de fleste vil.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...