Gå til innhold

Den Store Treningstråden! | Nybegynner? Se førstepost for kort innføring.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sliter noen med et kne sier jeg bare shut the fuck up and squat. Knebøy med riktig teknikk er skadeforebyggende for knærne, presse knærne ut på vei ned og på vei opp (IKKE la knærne falle innover) kjøre dype knebøy, og knebøy med strikk 8 tall som en del av oppvarmingen/de første settene. Smith maskin er bare dumt, og bruker unødvendig plass :mrgreen: Noen ganger går personlig trenere og gym lærere meg på nervene. Sier ikke alle men sånn ca 90% av de jeg har sett eller vært borti.

 

problemet er hvilke motargumenter man kan bruke mot PT-er som de godtar og tror på.

Lenke til kommentar

Det der er legit, jeg var feitere og ble mer fit enn han duden så ja...

 

 

Jeg må si den kan være legit, men da må det nå være ganske bra jobba. Men som du vet er det fleste "transformations" videoer på youtube fake, så begynte å lure.

 

Den der var litt mer troverdig synst jeg.

 

Men hvordan gikk du frem da? (de første månedene) Forresten jeg er tynnere enn han på videoen.

Lenke til kommentar

Men hvordan gikk du frem da? (de første månedene) Forresten jeg er tynnere enn han på videoen.

 

Du forbrenner mer kalorier enn du får i deg; det er virkelig ikke et mysterium :p. Spis sunnere og tren bedre, så vil resultatene komme.

 

 

Ja, men for å bygge muskler må man vell ha overskudd i kalorier? Viss jeg forbrenner mer enn jeg får i meg, så bygges vell ikke musklene?

 

Hvordan er det jeg må jobbe for at det jeg forbrenner ikke går av muskler, men fett?

Lenke til kommentar

Trikset for å bygge muskler samtidig som du forbrenner fett er å holde seg i et lite kaloriunderskudd (f.eks 200kcal i underskudd hver dag), samtidig som du får i deg masse proteiner. Jeg regner 2g - 3g protein per kg kroppsvekt for meg selv.

 

Jeg får i meg ca. 2000kcal per dag mens mitt daglige behov for vektvedlikehold ligger rundt 2200kcal. (jeg veier 74kg). Samtidig får jeg i meg 150g - 200g protein hver dag.

 

Det er ikke lett og det krever litt fokus på kosthold, men det er gjennomførbart.

Lenke til kommentar

Hvordan er det jeg må jobbe for at det jeg forbrenner ikke går av muskler, men fett?

Det aller viktigste er å trene styrke. Spis litt mindre, men tren styrke ved siden av. Du kan se på det som om at du da signaliserer til kroppen at de musklene du bruker når du trener styrke er noe du er interessert i å ta vare på. Siden du er i underskudd må jo noe forsvinne: fett.

Lenke til kommentar

Noen som har noen forslag til hva jeg kan skrive om i innleveringa mi? Den skal handle om slanking og overernæring. Jeg skriver riktignok om slanking og ernæring, ettersom det også burde inneholde underernæring. Hittil har jeg om kaloriunder- og overskudd, proteinbehov o.s.v. Har også nevnt diverse psykiske lidelser knyttet til kropp og vekt (spisevegring, oksehunger, tvangsspising). Også nevnt diverse om kosttilskudd. Er nå tom for ideer, og vil ikke bruke læreboka altfor mye, ettersom jeg ønsker å levere en noe ulik oppgave i forhold til store deler av klassa. Er nok mye jeg har glemt, og håper dere kan minne meg på noe jeg burde ha med! :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...