Gå til innhold

Star Wars Galaxies. Diskutèr det her.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har vært med siden launchen og opplevd SWG utvikle seg fra noe veldig stort til noe ekstremt gudelignende stort spill :)

 

Alt som er positivt med spillet orker jeg ikke å ta opp men ønsker selvsagt combat revampen som 99% av andre SWG spillere :) JTL syns jeg er så som så men bra at det er ordentlig combat og at du faktisk kan leve ombord i starcruisers .

 

Jeg har vært inaktiv og aktiv flere ganger men kommer tilbake pga det er Star Wars.

Lenke til kommentar

Nylig stoppet og spille SWG fordi WoW kommer snart :thumbup: Det jeg syntes om spille var at det var ganske enkelt og "usosialt". Ikke var det mye grupping untatt vist det er venner eller solo group, penger ? Null problem bare få noen buff og stikk til Dathoine du ! Syntes det var svært skuffende, men som sakt det er sikkert gøyt vist du viser stor interesse for det.

Lenke til kommentar
Nylig stoppet og spille SWG fordi WoW kommer snart  :thumbup: Det jeg syntes om spille var at det var ganske enkelt og "usosialt". Ikke var det mye grupping untatt vist det er venner eller solo group, penger ? Null problem bare få noen buff og stikk til Dathoine du ! Syntes det var svært skuffende, men som sakt det er sikkert gøyt vist du viser stor interesse for det.

En ting kan jeg garantere deg og det er at du vil bli mega skuffet over WoW.

Endret av Tahiro
Lenke til kommentar

1. Selve verdenen er mye mindre enn hva du har sett i MMO`s som SWG og veldig lite detaljert og du kan få en lett sånn "Tilet" følelse.

 

2. Kampsystemet er som SWG egentlig bortsett fra at animasjonene er veldig dårlige og det mixet inn i dårlig grafikk. Det er tegneseriegrafikk men i sånne type rollespill burde man faktisk synes rollefiguren din er faktisk grei å se på. Det er ikke greit å se på figurene i WoW siden de er meget stygge.

 

3. I motsetning til SWG hvor du har faktisk ett mål pga filmene og du vet hva den store saken er så vet du ikke helt i WoW. Du slåss mot edderkopper og insekter og alt annet møkk i starten. Hva er det store målet lissom ?

 

4. Warcraft passer som ett RTS men ikke som ett MMORPG. Istedenfor kjøretøy og fly som i SWG har du chocobo lignende dyr du kan ri på som er halvveis robot.

 

Altså Kylling mixet med robotføtter og når du vet jeg sier det er dårlig grafikk fra før av så ser dette helt merkelig ut. Merkelig er en grov understatement men jaja :) Du kan osså fly på fugler men du kan ikke styre de selv, du bare sitter på og blir guidet gjennom landskapene.

 

Men en ting skal WoW ha og det er herlige FMV sekvenser og musikk.

 

Uansett så er WoW langtifra ett godt MMO og det kan vel gå i historieboka som tidenes mest hypa spill sikkert fordi Blizzard har laget mange gode spill før men det folk ikke bruker av hjernen sin er at de har brukt samme jævla motoren sin i alle de år. Warcraft, Starcraft, Diablo .. alle veldig like.

 

WoW scorer under Neocron hos meg som jeg syns er ett meget dårlig MMO.

 

Gleder meg til å lese en review av WoW, scorer de høyt så har folket blitt lurt.

Lenke til kommentar

denne posten tror jeg vi trenger, nesten alle poster har jo blitt OT

har kjøpt meg JTL, skal installere det i dag, var beta-tester, synes det var elendig, var ikke så mye jeg spillte heller da...

 

var med fra starten, bestillte det fra usa før det kom til norge, lenge siden en stor oppdatering kom, tenker på noe som da mounts kom og slikt...

 

de har vel droppet det til fordel for JTL sikkert

 

til deg som snakker om grouping: den serveren jeg er med på er det en del, var med i en group for en uke siden(siste gang jeg spillte), er ikke noe problem..

blir ganske ofte med i group rundt om kring der det jaktes også..

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...