Arntsen Skrevet 21. november 2004 Skrevet 21. november 2004 Jess, brodern har bursdag i morra.. *ta bilder av alle kakene og legge ut så dere kan sitte å sekle*
Bluebeans Skrevet 21. november 2004 Skrevet 21. november 2004 Vi vil ikke ha bilder, vi skal ha worklog
Fredrik Skrevet 21. november 2004 Forfatter Skrevet 21. november 2004 Vi vil ikke ha bilder, vi skal ha worklog Synes folk bør lage worklog når de lager noe mat de vet folk har lyst på.
darkness| Skrevet 21. november 2004 Skrevet 21. november 2004 Lurer på om jeg skal lage muffins eller.no
Fredrik Skrevet 21. november 2004 Forfatter Skrevet 21. november 2004 Lurer på om jeg skal lage muffins eller.no Do it!
adawen Skrevet 21. november 2004 Skrevet 21. november 2004 Jeg har hatt bake-frenzy i lange tider nå. For to uker siden lagde jeg eplekake, forrige søndag lagde jeg kanelsnurrer. Og i dag lagde jeg boller. Tror jeg må finne noe mer utfordrende neste gang. Disse greiene er jo så simpelt.. ^^
Fredrik Skrevet 21. november 2004 Forfatter Skrevet 21. november 2004 Jeg har hatt bake-frenzy i lange tider nå. For to uker siden lagde jeg eplekake, forrige søndag lagde jeg kanelsnurrer. Og i dag lagde jeg boller. Tror jeg må finne noe mer utfordrende neste gang. Disse greiene er jo så simpelt.. ^^ skal du bli baker når du blir stor eller? Nice. Gi oss worklog neste gang. Tipper du baker fordi du savner #hw.no.
adawen Skrevet 21. november 2004 Skrevet 21. november 2004 HAH! Hva er det å savne? Baker nei. Gøy å bake da. Åsså kan man kose seg med baksten etterpå. Boller og kakao, fex - veldig nais. Er lov å kose seg litt i høstmørket, vettu..
darkness| Skrevet 22. november 2004 Skrevet 22. november 2004 (endret) Boller i ovnen! Jeg har da blitt inspirert av vår alles kjære Fredrik til å lage boller. Disse er uten melk, og jeg har bare laget halv oppskrift siden jeg var litt tom for mel 1/2 l vann 50g margarin uten melk 2g salt 50g gjær 1kg hvetemel 2dl sukker Startet med å blande alt det tørre. Smeltet smør, og hadde i vann. Blandet det våte i det tørre. Satte deigen til heving Etter hvert satte jeg også på ovnen til varming Og, ja forresten. Bollene var NAM! Endret 24. september 2006 av darkness|
Fredrik Skrevet 22. november 2004 Forfatter Skrevet 22. november 2004 Dæng, de var litt finere enn mine. eg har da blitt inspirert av vår alles kjære Fredrik
enden Skrevet 22. november 2004 Skrevet 22. november 2004 Hmm, stekte vafler istad, men glemte helt denne tråden
Vu-caN Skrevet 23. november 2004 Skrevet 23. november 2004 Ikke det at det har noe med baking å gjøre, men det har i det minste noe med matlaging å gjøre! Det handler om noe så primitivt som wienerpølser, og hvordan disse skal tilberedes. Tenkte dette var forumet å spørre ut om slikt. Metode 1: (som jeg ville gjort) Koke opp vann, sette til side til vannet holder 70-80 grader, og la de trekke i 5-6minutter. Ta på sennep, ketchup, etc. etter eget ønske. Metode 2: (som jeg reagerte på) Koke opp pølsene og la de fosskoke til de sprekker. Når de har sprukket legger du pølsa oppi brødet, og fyller sennep og ketchup oppi denne kokesprekken som går fra ende til annen. Har jeg misforstått helt eller? Personlig blir jeg fort kvalm av pølser, og styrer helst unna de. Men av og til, når man er med andre som vil lage "sosial kvalme", så passer det veldig godt med en liten bit Rekorden min er vel fortsatt på 3stk som jeg satte på barneskolen. Han ved siden av meg gulpa i seg minst 10.
Acrid Skrevet 23. november 2004 Skrevet 23. november 2004 Skal få tak i et digitalkamera, så skal jeg faen meg vise dere skikkelig matlaging
Fredrik Skrevet 23. november 2004 Forfatter Skrevet 23. november 2004 Vu-Can, den metoden jeg har hørt skal brukes er nummer 1, fosskokte pølser må da smake litt vått. Zyklon, få tak i kamera, er litt gøy å se, men skriv ned oppskrift. enden, fyyy!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå