Gå til innhold

Pc'en prøver å spamme :(


Anbefalte innlegg

Hei

 

sliter med å få fjernet trojan.

 

Har winxp, bruker NAV2003 (er oppdatert), har begynt å bruke sygate.

 

Det som er snedig er at når pc'en prøver å sende ut "flom" av mail så reagerer ikke NAV. Ikke vises det i task manager hvilken prosses som bruker mest ressurser (cpu). Mail program er ikke oppe og går (ikke startet av meg).. Noe ide hva dette kan være?

 

Når jeg prøver å åpne en partisjon, får jeg beskjed at nortan har automatisk slettet trojan.Qhost. Jeg har slått av autorecovery på xp. Har også lasta ned remov tool for qhost. Men dette ser ikke ut til å hjelpe :(

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Men så formater maskinen! Det er jo fort gjort, går ut ifra at du har partisjonert disken din, slik at du har en systemdisk der du kun har windows. Hvis du av en eller annen merkelig grunn ikke skulle ha det, så er dette en gyllen mulighet til å ordne opp i det. Det finnes ingen annen måte å drifte en windows-pc.

Lenke til kommentar

Du kan jo legg inn antivirus på den andre maskina, sørge for at den er oppdatert, skru den av og nappe ut netverkskabelen. Sette disken fra den infiserte maskina i den friske (som en secundær / slave disk) og gjennomsøke.

For at dette skal ha noen effekt forutsetter det at virusprogrammet ditt klarer å finne viruset, men ikke klarer å fjerne det i den infiserte maskina.

Det sikreste ville vel vært om du tok en gammel disk som du ikke bruker lenger, la inn OS og virussjekker på denne, og brukte den som bootdisk for å fjerne virus på den infiserte.

Lenke til kommentar

Du er den tredje jeg har hørt om nå som har Norton (NAV) i en eller annen form, helt oppdatert, og som allikevel har virus/ikke klarer å desinfisere en maskin.

 

Jeg fixa begge de to andre (til mine kompiser) ved å laste ned NOD32 free trial, boote om i safe-mode, avinnstalere NAV, innstalere NOD32, scane, fixe, delete...

Jeg har latt de beholde NOD32 trial men vi (her på huset) har fått ett pakke tilbud, så jeg mistenker at de begge kommer til å flytte over på NOD32 permanent.

 

Om dette ikke frister deg er det jo bare å innstalere NAV igjen etter at du har blitt kvitt beistet!.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...