Gå til innhold

Skall ha meg ny gaming mus :D


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Spilt med 4.0 i ... tja, snart et år.. Og den fungerer absolutt ypperlig. Den første versjonen hadde en venstre museknapp som begynte å slite etter et par måneder, men det problemet ble fikset ganske raskt. Scrollhjulet er genialt, og i seriøsitetens navn, ingen bør bruke det til å bla igjennom våpnene i CS uansett. :) (og om du absolutt vil, så går det an, bare du ikke bruker like mye makt som tidligere :))

 

Ellers:

 

Intellimouse Explorer 4.0

Razer Viper 1000

Razer Diamondback

Lenke til kommentar

Jeg har vel hatt 3.0 i to år snart og den funker bra den. Selv om jeg ikke har så store hender egentlig. Den kan virke litt stor og den er nok en tanke for stor for hånden min. Dvs at jeg ikke med letthet kan bruke begge sideknappene..må liksom flytte på tommelen, men jeg bruker bare en av dem uansett. Det jeg har merket meg er at jeg ikke blir så sliten i hånden av denne 3.0 selv om jeg ofte spiller i en 4-5 timer en kveld. På jobben hvor jeg har en eller annen default mus som er betydelig mindre opplever jeg ofte at hånden "stivner" litt av og til. Er det bare meg elelr kan større muser hjelpe mot "muse-syke"? da bør jeg kanskje få meg en ny en på jobben også. Klager jeg over muse-syke komemr dem løpende med ny mus, men jeg vil ikke plage dem om det egentlig ikek hjelper. Kan jo bare være noe jeg tror liksom, i og med at jeg bruker musen mer på jobb enn hjemme. noen som har peil?

Lenke til kommentar
kjøp logitech mx 510 :thumbup:

 

ps du kommer ikke til å angre...

ps: kan godt hende du kommer til å angre! Jeg har både intellimouse 3.0 og mx510. Var godt fornøyd da mx510 musa lå på bordet. Etter å ha brukt den i ca 1 uke så skulle jeg bare teste 3.0 musa igjen. Den er jo så gudelig mye bedre! Blir kvalm av mx510 :s den er ikke i nærheten av å være like god som 3.0 musa, å bruke rett mus går på smak og behag. Ingen i verden som kan garantere at du blir å like den og den musa.....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...