Gå til innhold

Hva syns vi om FarCry?


Anbefalte innlegg

Nå som det er en stund siden FarCry kom ut, og en del oppdateringer, spør jeg folk om hva de syns om FarCry! Hvordan ble det egentlig? Hva syns vi?

 

Selv synes jeg at spillet er genialt, har en høy underholdningsfaktor (den gode gamle "Kan ikke gå fra maskinen!"), har nydelig grafikk, og helt geniale brett.

Storyen har blitt kraftig kritisert av veldig mange, men personlig syns jeg den er ganske bra. Hvis du lytter på soldater, følger med på småfilmene i spillet, får du med deg en god del av den glimrende storien. Storien er heller ikke så urealistisk hvis du tenker deg om. At noen (en eller annen gang) vil finne på å mutere dyr og gjøre forsøk med det, er ganske sannsynlig. For alt vi vet, kan det være at det skjer nå :p

 

Men det er ikke bare bra. FarCry ble (etter min mening) sluppet alt for tidlig. Det er alt for mange bugs i det. Crytek kunne gjerne jobbet litt lengre med det før det kom ut. De små mutantene er greie nok. Det er også de hoppegreiene, og de usynlige. Men når det kommer til de svære, syns jeg det er aaalt for overdrevet.

Endret av Johan123321
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Personlig ble jeg veldig skuffet av Far Cry. Greit nok, det er har fin grafikk, og god AI. Likevel ble jeg ikke fenget av spillet, og la det vekk etter 1-2 timers spilling. Det kan godt hende jeg tar det med meg opp på hytta i jula, slik at jeg ikke kun blir sittende med konsollspill, men den sjansen er liten.

 

Som du selv sier, du liker spiller - og det er det også veldig mange andre som gjør. Jeg hadde veldig høye forhåpninger til det, og jeg ble skuffet. Det kommer vel aldri til å komme et spill som revolusjonerer sjangeren slik Half-Life gjorde.

Lenke til kommentar

Vi synes alt i alt at FarCry er i aller høyeste grad godkjent. Det er et bra spill som gir noen timer med god underholdning. Spillet ha også noen skumle steder som jeg synes at nesten alle gode fps spill skal ha. Også disse mostra er bra sett brot i fra de usynlige. De svære j***** er det bare en ting å utsette på og det er at dissa rocket skudda går veeeeeldig sakte. Man har jo 40 år på å hoppe unna.

Storyen er knall synes jeg det er ikke mye som er usansynlig i den sett bort i fra dissa usynlige j*****

 

EDIT:Bugsa var litt slitsome før 1. update.

 

BTW: sikkert mye leifer her men men :p

Endret av rkg1000
Lenke til kommentar
Det kan godt hende jeg tar det med meg opp på hytta i jula, slik at jeg ikke kun blir sittende med konsollspill, men den sjansen er liten.

Hva med skiturer i skog og mark?

 

Uansett. Jeg synes Far Cry rett og slett er ett veldig bra spill. Det har, ikke overraskende, veldig god grafikk. Omgivelsene er utendørs en nytelse, og innendørs er det jammen meg veldig bra der også ;)

 

Men grafikk er ikke alt, og det er her Cryteck briljerer. De gir oss på mange måter en veldig standard fps, en helt må redde oss fra noen monstre osv, men spillet er veldig variert. Alt fra "snike seg inn i baser" til eksplosive elveracing brett. Mutantene gir spillet til tider en skummel atmosfære, men her syns jeg de kunne gitt litt mere dybde. Droppet rocket-launcher monstrene og lagd flere brett med skumle ape-monstre og overraskende angrep fra all slags pakk.

 

Bunn og grunn er det årets hittill beste FPS, og sansynligvis er det bare storspillene Halo 2 og Half-Life 2 som kan ta fra Farcry den plasseringen. Det er underholdende, variert og vakkert. Hva mer kan vi egentlig ønske?

Lenke til kommentar

FarCry er meget bra. Spesiellt Multiplayer delen har enormt potensiale, mye morsommere en cs! Men store forbedringer trengs, håper på forbedring på patch 1.4. Det er litt irriterende å måtte installere cd-key annenhvergang man skal spille på nett, eller at punkbuster driver å kicker deg fra servere helt uten grunn. Slikt ødelegger for en god spill opplevelse..

Lenke til kommentar

Jeg synes farcry er det beste spillet... NOENSINNE!!!!

 

Historien var så fengende at jeg spilt minst 5 timer hver dag. men med en gang jeg fikk vite at det var monstre med som var et par baner ut i spillet ble jeg straks skuffa. men etterhvert som jeg skjønte historien måtte de liksom bare være der. de som sier at multiplayer var dårlig tar feil synes nå jeg. på LAN jeg er på er dette spillet veldig mye spilt. Det enste som er å utsette på dette er bazooka'en. altfor treffsikker.

Det deilige landskapet når man soler seg i solskinnet på en klippe og ser ut over havet mens man plaffer ned soldater nedenfor er helt utrolig. Landskapet er ingenting å utsette på. Store utendørsbaner er det jeg har ventet på i et fps spill.

 

Jeg gir spillet:

Gameplay: 10\10 :thumbup:

Grafikk: 8\10

Lyd 7\10

Lenke til kommentar

Grafikken i Far cry er bra ja, men vil ikke si det er topp 10 i den, dvs 10/10. Er en del som ikke er så veldig bra, som f.eks i rom, så er der en del ting å sette fingeren på.

 

Men herregud, 8/10 er bra det, jeg gir den 9/10 i grafikk.

 

Totalt synes jeg Far Cry er:

 

Gameplay: 9/10

Grafikk: 9/10

Lyd: 10/10 (flawless og stemmningsfull)

 

Totalt synes jeg Far Cry er en 9/10.

Lenke til kommentar

Far Cry er blandt topp 5 av alla spillene jeg har spillt, og jeg har spillt mange opp gjennom årene.

Ble nesten helt målløs av grafikken noen ganger, og ble bare stående å nyte utsikten ved enkelte tilfeller. Teknisk sett er spillet rett og slett svært bra. Ble meget imponert over fiendens AI. Glimrende!.

Er alikevel noen punkter jeg følte kunne vært anderledes. For det første vanskelighetsgraden. Far Cry er endel (mye) vanskeligere enn brorparten av de FPS-spilla som er på markedet idag. Kanskje rett og slett for vanskelig for "nybegynnere". Spillte forresten "Call of Duty" etter å ha fullført Far Cry. "Call of Duty" var som "a walk in the park" i forhold til Far Cry, mht. vanskelighetsgraden. Synes enkelte "brett" var rimelig frustrerende i Far Cry, noe som gikk utover bordplata mi ved et tilfelle (den sprakk etter et møte med knyttneven). Kunne spille enkelte sekvenser 20-30 ganger før jeg kom igjennom, noe som føltes veldig unødvendig. Pga. lagringspunktene måtte man også gjenta lange gå-sekvenser i det "uendelige", ved noen tilfeller. Svært kjedelig og frustrerende for å si det mildt :mad: Gruet meg faktisk litt til slutten da jeg hadde hørt at denne skulle være spillets vanskeligste parti. Strevde som ventet litt, men syntes ikke slutten var noe særlig vanskeligere enn andre deler av spillet.

Stemmene i spillet var også rimelig "harry". Måtte faktisk le enkelte ganger. Hadde gjordt seg med litt bedre voice-acting.

La også inn patch 1.2, noe jeg aldrig skulle gjordt. Dette "fucka opp" lyden, slik at jeg måtte spille enkelte sekvenser med manglende lyd.

Ble en liten overvekt av negative ting her, men synes på tross av det at Far Cry er en genuin spillopplevelse, dog litt frustrerende som alle spillentusiaster burde få med seg.

Lenke til kommentar

Ja, det er ingen tvil om at Far Cry er ett veldig vanskelig spill. Og mangelen på Quick Save er frustrende. Satt faktisk fast et sted i 2 uker. Og da prøvde jeg ca en del ganger hver dag. Men desto større er gleden når du faktisk klarer det.

 

Jeg synes det er stilig at spillet blir fremstilt som harry, og det er nok et bevist valg av utviklerne. Jeg elsker å høre på de idiotiske samtalene leiesoldatene har og historien er tynn, men kult lagt frem.

Lenke til kommentar

Far cry var og er utrolig bra! :w00t: mange sier multiplayeren er dårlig, det er jeg uenig i. Jeg mener den er veldig underholdene..........

 

men spillet har jo noen bugs, så de burde nok ha jobbet litt lengre med det før de gav det ut...

 

 

Men alt i alt er far cry det beste spillet som er kommet så langt i år(min mening)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...