Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Ford Escort 1,6L 16v


Strikah-

Anbefalte innlegg

Hallo!

 

Jeg er ikke så "smart" på bil så ikke le hvis jeg sier eller spør om noe dumt please :-P

 

Jeg lurer på hva jeg kan gjøre med bilen\motoren min?

Tuning\trimming altså, og da mener jeg småting, slike ting jeg kan gjøre selv i garasjen. Evt. for en ikke-så-dyr-penge på verksteder o.l!

 

:hmm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er viktig at alt av tenningsdeler, filter osv er i bra stand, så kan lønne seg å bytte plugger, tenningskabler, luftfilter, bensinfilter hvis det ikke er bytta på en stund. Det du kan gjøre selv er å bytte til et såkalt effektluftfilter, fra f.eks k&n, du får både filtere som er likt orginal og kit som erstarter hele luftfilterboksen med et åpent filter. Eksos kan du jo også bytte selv til et effektanlegg, men koster ikke så mange kronene å bytte det der du kjøper det vanligvis. Effektanlegg+filter gir ikke så veldig mye effekt, men gir mer lyd.

 

Skal du videre kan du bytte til trimkam, kan få merkbart flere hk da og grenrør kan gi mer effekt\moment, men da koster det fort noen kroner. Chip kan du også bytte, men på en sugemotor så er det lite å hente, 3-5%, noe chip gir også mindre effekt enn orginale, så sjekk litt rundt om hva som lønner seg på din bil.

Endret av trra
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...