Gå til innhold

Få kjøpt iRiver iHP120?


Anbefalte innlegg

Bestemte meg for en stund siden for å kjøpe den harddiskbaserte mp3-spilleren iRiver iHP120 (som nå heter iRiver H120, bare så det er klart). Dette var enklere sagt enn gjort. iRiver har nemlig bestemt seg for å slutte å produsere den og nå finner jeg den ikke i noen butikker på nettet! Det beste jeg har funnet er MPX som får den inn 5. november, men siden det før i dag sto at de ville få den inn 3. november mistenker jeg at de ikke vil få den inn, i alle fall ikke på en god stund...

Kan noen hjelpe meg? Jeg har veeeeldig lyst på denne mp3-spilleren! :(

Ps! Det går bra at butikken er i utlandet bare de sender den til Norge og har en fornuftig pris...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Flotters! Takk for linken! Til de som uten skrupler anbefaler iPod. Etter å nøye ha overveid ulike mp3 spillere, hvor jeg tilslutt bestemte meg for en iRiver angrer jeg ikke et sekund. Batteri tiden er glimrende, jeg bruker _ofte_ den direkte kodingsmulighet ved å koble mp3 spilleren rett til hifi anlegget. Innebygde mikrofonen er glimrende å ha på møter osv. At den støtter et hav av formater har også vært gunstig i flere situasjoner. Å ha en spiller som ensidig støtter et fåtall formater er greit nok når man selv sitter på "datakildene" som skal taes i bruk, men som multimedia produkt mener jeg selv iRiver er i en klasse for seg.

 

Luthion: Merk at prisen på iRiver ihp-120 er den samme som iRiver H-320 med fargeskjerm osv. Prisen er det du må betale for den, porto kommer i tillegg. Skal du ha den sendt til norge, må du betale moms og toll på den også, det blir raskt en del ekstra i forhold til den oppgitte prisen, men i mitt tilfelle lønnet det seg veldig. I sin tid betalte jeg 270 GBP, mens prisen på komplett da lå på ca 5500 kr, og med gunstige valutaforhold sparte jeg mye.

Lenke til kommentar

Heilt einig, iRiver er tingen. Må innrømme at iPod er meget pen å sjå på, men det er jo greit å ha noko som ikkje alle andre har også. Og iRiveren er rå på funksjonalitet (og forhåpentlegvis endå betre viss det kjem ny firmware), og har stilig design også.

 

Eg kjøpte min iRiver iHP-120 på Ebay i juni. Fekk min inkl. alt for litt over 2000 kr. Når eg kjøpte var det stort utval av iHP120 der. No var det litt magrare, men ser ein del engelske seljarar sel den for mellom £150-200.

Sikkert større utval på 3xx-serien, utan at eg har sjekka.

Personleg ville eg kunn valt 3xx framfor 1xx viss prisen var så godt som lik.

 

For alle iRiver spørsmål og info:

www.misticriver.net

 

Der kan du lesa at m.a. iSkin har begynt å lage "kondomdresser" :D til iRiver'n. Har lyst på ein sånn! For dei som ønskjer ei kvalitetsveske, så er visst Vaja sine skinnvesker tingen.

Personleg er eg godt nøgd med skinnveska som føl med.

 

Andre ting eg må ta med:

fjernkontrollen til iRiver er konge!!!

Superlett å bruke den med Windows. Personleg likar eg å sleppe å bruke iTunes eller eit liknande program. (betre å ha orden i musikksamlinga si).

Som sagt så blir den automatisk gjenkjent av Windows som ein ekstern HD. Plugg den inn i kammeraten si datamaskin og overfør alle filmane hans (som du sjølvsagt har ein lovleg kopi av frå før :p)

Eg plugga den til og med inn i min Asus WL-500g ruter, og den fungerte med ein gong som HD på nettverket og FTP-server!

Lenke til kommentar

Spørs sjølvsagt kva du meinar med "lang".

Eg synes ikkje det tar lang tid. Tippar 10 s. (gidd ikkje å ta tida no, men kan gjere det seinare viss det er veldig viktig).

Viss du har "database-funskjonen" aktivert tar det lengre tid. Det er mange tråder i forumet på misticriver.net som viser ulike metodar for "speed up the booting".

Har ikkje prøvd nokon av desse sidan eg synest oppstartstida som er er heilt greit.

 

Har heller aldri sett ein iPod som "startar opp", så veit ikkje om iRiver er raskare eller treigare enn den.

Lenke til kommentar

H140 er vel ikkje nyare enn H120? Det er 20GB og 40GB versjonar av same spelaren. Kom ut på ca. same tid også trur eg.

 

H1xx serien er visst på veg ut av produksjon. Det er vel H3XX serien som skal erstatte 1xx serien...

Kom forresten ny FW til H3xx no ein dag... dei jobbar visst med å få til støtte for filmavspeling på den.. det kan jo bli litt kult ;)

 

Ellers som eg har sagt før, eg ville valt H1xx framfor H3xx fordi H1xx er mindre, har optisk ut, er billegare, og bildefunksjonane til H3xx har eg ikkje bruk for..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...