Gå til innhold

unger i "CS Communitiet"


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Uff... Jeg synes denne "debatten" er skikkelig barnslig, men det er nå mitt synspunkt  ;) "Christaaah ditt! Christaaah datt!" -Kan dere ikke bare la han være en "useriøs CS-unge" da?!

Selv om trådstarter påpeker noen av Christaaah's innlegg, svarer jeg ikke med tanke på han. PS: Jeg fulgte ikke linken trådstarter ga, aner ikke hva som er der. ;)

Lenke til kommentar

"christaaah" er et fint eksempel på en såkalt fjortis CS spiller, og IRC bruker(eller andre chatte sider,sogamed kanskje)

 

For det første: skriver veldig useriøst og på en fjortismåte i den linken trådstarteren ga oss......kaller andre folk som ikke liker CS for noen "noobs" osv.......

 

For det andre: skriver trippelpost på denne tråden, hva ialle verden var det godt for, kunne jo skrevet alt i et innlegg.....symptomer på en IRQ eller sogamed bruker, skriver så fort å legger ut innlegg så tastauret går varmt nesten...... ;)

Endret av vivastar
Lenke til kommentar

Etter min erfaring er det BARE de seroøse spillerne som er i klaner og slikt som whiner og er drittsekker.

De som bare er ute etter og ha det morro på public sier gjerne ikke mye.

 

Det kommer kanskje ikke mye whining slikt sett ut av de som er med i seriøse klaner, men du veit dem tenker 'for en nabb han der er' eller noe lignende.

Aner ikke hvilken planet dere bor på men klan/pcw miljøet er jo MYE mer kompetitivt enn pub scenen.

Lenke til kommentar

Vel, jeg har hatt gode stunder med klaner, aldri noe klaging og syting. Er temmelig morsomt, man sier bare "gl hf" i begynnelsen og "gg" i slutten. Ellers så er det bare masse teamsnakk. Nei, jeg har hat til public på grunn av alle de som syter og klager for ingenting. På min planet (pluto) er miljøet verre public, enn pcw/cw.

 

Siden jeg verken interesserer meg for klaner, så står jeg mellom et valg. Enten velger jeg å slutte å spille CS, eller så velger jeg og spille med venner av og til. Men samme hva jeg velger, til slutt sitter jeg igjen uten skills, man må i klan for å overleve (som regel).

 

christaaah oppfQrer seg som en vaskekte cs fjortiss.. Overrasker meg ikke though. Har selv spilt cs i 2 1/2 aar, og er naa lei (finally) :thumbup:

Det jeg har erfart er at csspillere ikke taalen en dritt.. Har en kamerat som ble uvenn med meg pga cs.. Sier litt om csfolket :roll:

Hva med og ikke henge ut en bestemt person?

Det er bare dumt.

Du sier at CS-spillere ikke tåler en dritt? Vel, i mitt tilfelle stemmer det nok, men på en annen side, jeg tror ikke det er av den grunnen du tror. Jeg er så lei av alt pisspreiket til fjortissene, derfor "smokker" jeg ned de som møter meg personlig og kaller meg noob.

 

Tror dessuten du skal presisere at dette ikke gjelder _ALLE_ CS-spillere. Man møter til stadig folk som ikke sier noe public, det er kanskje de som har hud_saytext 0, eller rett og slett ikke gidder å svare. Vel, de oppfatter jeg mer seriøst enn de som snakker i ett sett.

 

Når det dessuten er et fåtall på serveren, kanskje fire stykker, prøver jeg som regel å få litt kontakt med de. Og vips, så ligger de i MSN-lista.

Er som regel kun greie folk som er på servere med lite folk, har jeg erfart, flåkjeftene tiltrekkes servere med masse folk - hvor så mange som mulig kan bli irritert over whininga.

 

-

Der var nattatalen min, tar vel snart natta går jeg ut i fra.

Lenke til kommentar

1. "CS Communitiet" er det aller største på nettet.

2. Dette gjør at vi også har størst andel idioter.

3. Idioter skriker høyest (og mest).

4. Dette gjør at vi gjør et veldig dårlig inntrykk utad.

5. Vi har faktisk høyeste andel av folk som ikke er idioter også!

 

There's a rotten apple in every basket! (eller et par tusen) :yes:

Endret av Munch
Lenke til kommentar

Er altid mange useriøse folk som spiller, uansett spill..

Når det kommer til å møte folk, så har føler jeg at på de serverne jeg spiller på er det stort sett stille å rolig, blir det bråk, spamming osv, så slår admins ned på dette!

 

Kos dere med spillet i stede, drit i alle som klager!

 

GL HF!

 

Mvh

Sp33D

admin@singsing,hive og freekill

Lenke til kommentar

Etter det jeg har erfart, og til og med sett med egne øyne med folk jeg kjenner.. De begynte som kule folk, men så hadde de noen måneder med pcw'er med bra folk, og nå er det drittsekk act 2k med ord som noob, homo, gull, lo2 og whine.

 

Som regel er det lite whine i selve spillet, det skjer gjerne utenfor på irc og slikt. Hvor man finner ut av hvordan dem egentlig er.

Er ganske trist egentlig.

 

Og de fleste som er gode på pub har som regel en hoven og arrogant holdning, veldig sjelden whiner de som BARE spiller public, det er som regel bare de som tror de er så gode fordi de spiller i en klan eller no.

Lenke til kommentar
Det jeg har erfart er at csspillere ikke taalen en dritt.. Har en kamerat som ble uvenn med meg pga cs.. Sier litt om csfolket :roll:

Sier litt om vennen din spør du meg, dessuten er f.eks. Mohaa folk 4x så ille når det kommer til akkurat det. CS gamere har sjøl-ironi, den er den som gjør at vi blåser langt i andres meninger om CS.

Lenke til kommentar

har ingenting i mot folk som ikkje spiller cs? fikk du det fra den thread'en som hele denne posten egentlig dreier seg om, der tråden _opprinnelig_ handlet om utsagnet hans om at "Grunnen er at de som spiller det er jo syke!". og så sier en hel del folk som "har spilt cs i 5 år nå og eier alle zervere lol etc" , seg enige. tragisk thread = tragisk post fra meg. og så baler det på seg

3xpost-greien var rett og slett en irc-forglemmelse, og det å edite en post hele tiden er jo verre

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...