Gå til innhold

Grafikkort og strømforbruk


Mr Sanders

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er vanskelig å si, men det er bare å prøve. Tror det kommer til å gå, men skikkelig stabilt tviler jeg på at det blir.

Det er så vidt jeg vet ikke noen forskjell på strømforbruket på agp og PCIe-kort, men sistnevnte kan levere mer strøm via selve PCI-porten, slik at du i noen tilfeller slipper å koble til ekstra strømkabel på kortet.

Endret av apwr
Lenke til kommentar

Radeon 9800 og Geforce 6600 bruker begge rundt 40-70W. Jeg andtar at det gamle kortet ditt ikke trakk særlig mye strøm så du må nok regne med et skikkelig hopp i strømforbruket med de kortene der. Det er vanskelig å si hva som vil skje siden vi ikke vet resten av hardwaren din og dermed hvor hardt PSU'en er belastet allerede. Kvaliteten på PSU'en har også en del å si i forhold til hvor mange watt den klarer å levere stabilt.

 

Den eneste måten å finne det ut helt sikkert på er ved å teste. Jeg gir deg dårlige odds for at det går bra, men hvem vet.. det kan jo gå mot oddsene . :)

Lenke til kommentar

Et Geforce 5200 bruker rundt 10W (Mange av de er passivt kjølt)

 

En P4HT 2,8 bruker ganske mye strøm så jeg er fortsatt ganske tvilende til at det gårt bra.

 

Støyen er garantert høyere enn fra 5200-kortet ditt, men det er ikke helt jetfly heller. De støyer en del men ikke skjenerende mye for de fleste. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det bedre.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...