Gå til innhold

PS2-spill til en 8-åring


O. B. Lix

Anbefalte innlegg

Har nettopp kjøpt playstation 2 til guttungen på 8 år (han får den til bursdagen om 1 uke), men hvilke spill anbefales? Dvs med hensyn til alderen, men også med hensyn til at spillet er bra...

 

(Valgte PS2 pga dvd-spiller, utbredelse for byttelåne spill, og at guttungen hadde en ide om at det var denne han ville ha...)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

crash nitro karting (tror det er det det heter) var gøy til PS1, og varianten til PS2 er visst mye av det samme (gokartkjøring med mulighet for å legge ut feller for motstanderne dine). SSX serien (snowboard) er også gøy og kan kanskje passe. Bilspill er jo nesten alltid populært, men vet ikke om Gran turismo blir for vanskelig for poden. Kongespill jallefall! Ellers er eye-toy: play ute i platinum utgave (har sett det til 349,- i sjapper i Bergen i hvert fall. Min niese på 11 syns det er gøy. (Så lenge det er ingen voksne som ser på når hun og venninnen spiller....)

Alle spill er vel ellers merket nå med hensyn på voldsnivå og slikt. Det fører jo til at fotballspill merkes med voldstegnet siden spillerne kan klippe hverandre ned, så merkingen trenger ikke følges helt blindt.

 

mvh Øystein

Lenke til kommentar

Ratchet & Clank bør ingen med PS2 gå glipp av. Utrolig godt spill uansett alder.

 

Ellers kan jo spill som EyeToy (platinum nå) være verdt å satse på. Kanskje litt begrenset holdbarhet, men ganske underholdende. Kommer jo dessuten mange spill med kamerastøtte nå. Artig med originale spill. Litt fysisk aktivitet skader jo heller ikke.

Lenke til kommentar
Ellers er eye-toy: play ute i platinum utgave (har sett det til 349,- i sjapper i Bergen i hvert fall.

 

mvh Øystein

Hvor i Bergen har du sett dette?

 

(Hvor i Bergen er det lurest (billigst) å kjøpe spill?)

Prisene på Spill er egentlig ganske like. Jeg brenner egentlig bare ut spill, men til PS2 kjøper jeg på Elkjøp eller Expert osv.

Lenke til kommentar

Lurte på akkurat det samme da guttungen selv fikk en PS2 til jul av papsen......dvs meg :)

 

Til nå så består samlingen av :

Ratchet & Clank 1 og 2. Disse spillene ble en slager fra dag en og han digger dem storveis. Personlig så synes jeg dem er genial fra begynnelse til slutt.

 

Harry Potter 1,2 og 3 var en selfølge ettersom han er en ihuga fan av denne karen. Spillene her er ganske ok, men jeg synes dem blir litt for kjedelige etterhvert.

 

Bournout 2 likte han veldig godt og startet med å sette en ny verdensrekord som jeg fortsatt ikke har slått....lol....pokkers unge ;)

 

I tillegg så har det vært en del forskjellige spill som han har spilt. Gran Tourismo 3 (ble litt vanskelig), Skatebord spill (Tror det var Tony Hawk eller noe i den duren). Likte det, men jeg fikk aldri somlet meg til å kjøpe det,

 

I dag så går det en del i Ringenes Herre spillet som han liker veldig godt. Er jo temmelig krigersk da, men den store fordelen med dette spillet er at det er co-op mode på det. Ingenting som gleder en guttunge mer enn når papsen blir med og hamrer løs på ork'er :p

 

På lista fremover så blir det å kjøpe Ratchet & Clank 3, Gran Tourismo 4 + andre spill som ikke er for blodige.

 

Jeg er av den typen som synes det er liten vits i å introdusere unger for GTA3++. Jeg ga min sønn klar beskjed om at det spillet fikk han ikke spille. Hva andre mener om den beslutningen gir jeg egentlig en god dag i. Ringenes Herre er vel det lengste jeg strekker meg for øyeblikket. I dette spillet så er det ikke noe blod eller gørr, og det er forskjell på å ta udyr og på å skamslå gamle damer med et balltre!

 

Eyetoy har jeg ikke fått testet enda. Er dette så bra som dem sier eller? Må innrømme at jeg ikke helt har fått det klart for meg hva dette er. Får putte det på huskelista mi og se om det kan være noe for guttungen.....eller meg;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...