Gå til innhold

Ny mobil med abn til MAKS 1000kr


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
hva er active talk?

Active Talk er et abonnement fra Netcom. Dette koster 129 kr/mnd og gir deg gunstige ringepriser. (Jeg trur det er rundt 0,89 kr/min uansett hvem og når du ringer til). Et abbonement i hvertfall jeg vil anbefale.

 

Et annet abbonement er "Easy Talk" som også er fra netcom. Her er ringeprisen litt dyere (1,49 kr/min uansett hvem og når du ringer) men koster bare 49 kr/mnd. Jeg er selv bruker av dette, og må si det tilfresstiller meg på alle måter.

 

Eneste som er litt kjipt med netcom er at de ikke har dekning overalt i landet - så er du ofte på en hytte eller bor i en bortgjemt vestlandsbygd kan du risikere og ikke ha dekning. Men jeg må si det gode veier opp for det gode, og mer til. Netcom har utrolig mye bedre kundeservice enn telenor, de svarer deg raskt på mail og enda raskere via telefon. De er alltid hyggelige - og hjelper deg fort med det du vil ha hjelp til. De har også en flott tjeneste som heter "hint". Denne gjør at du kan skrive inn et beløp (f. eks 100 kr) og du vil få en påminnelse i fra netcom om at du denne måneden har brukt over 100 kr. Dette gir deg en god pekepinn på at du kanskje bør roe ned bruken litt - og den sørger for at man ikke for noen regninger som gir deg bakoversveis. Denne tjenesten er forøvrig gratis. Hvis du glemmer å betale fakturen har jeg opplevd det tar over to uker før jeg får purring. Men hvis man betaler en dag før man får purringen (i dette tilfelle tretten dager etter fristen) kan man bare hive det brevet - for da bryr ikke netcom seg.

 

Mange tenker det ofte er smart å velge mobyson o.l for dette er "så billig". Men jeg skal vedde på at disse billig-operatørene ikke kan gi deg halvparten så god kundeservice osv. Dette fordi de ikke kan ha noen særlig adminastrive utgifter fordi at de da ikke kunne ha operert med så lave priser. Dessuten sponser netcom en god del av telefonen din ved å velge Easytalk, og enda mer ved å velge Aktive Talk.

 

Du kan besøke netcom.no hvis du vil vite mer, og se nøyere på de forskjellige abbonementene.

Endret av INGaR
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...