Jump to content

Big-Boy

Medlemmer
 • Content Count

  499
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Var en snartur på land idag (ca 20minutter) sprang til en mobil butikk og sporte hva som var galt, han sa den måtte sendes på verksted, og det kåmm til og ta 3uker eller mere, så jeg kjøpte bare en ny telefon w880i, så får jeg heller sende inn n73en når jeg kåmmer hjem, så kan dama ta en av mobilene:) takk for hjelpa foressten:)
 2. Hei, har en Nokia n73 fortiden.. mobilen har funket bra bortesett fra litt treghter osv.. men nå de siste dagene har det klikka for den, står at minne er fullt (tlf minne) at 47mb er brukt og 73kb er ledig, men sammtidig står det ikke fordelt noen mb på tingene under.. bare noen usle kb på kontakter. Har slettet alt som går ann og slette på telefonen men hjelper ikke, noen som vet hva jeg må gjøre? kan værken mota eller sende mld.. flere ganger jeg prøver og komme inn på noe kommer det opp at minnet er fullt.. jeg bynner og bli svært fortvilt ettersom jeg er på havet og ikke kan gå til telehuset eller noe.. hjelp! Mvh, Chris Smith!
 3. Kn foresten også ha en rå 12" istede for 2 middels gode;)
 4. Det er 124w jeg har=) tror ikke det er noen høytalere i det hele tatt i døren, men kan prøve og skjekke i kvell, er 95% sikker på at ikke er nåe i døren, men derimot i dashen helt oppi hjørnene mot vinduet er det.. de trenger ikke passe i gammle målene.. kan omså være en sånn liten rundt en jeg setter dær jeg hvil=) helst bør det gå oppi orginaln men MÅ ikke;) syns bare det er bra at du spørr om diverse, vet du bare hvill hjelpe meg mest mulig, og for og gjøre det må du vite messt mulig;) så trenger du og vite nåe mere er det bare og spørre=) ingen problem;)
 5. Hehe, hadde glemt det sry redigert nå=)
 6. Hei, skal hive nytt anlegg i bilen min, trenger ikke cd spiller, men vill ha 2 12" 2 diskanter (framme) og forstærker.. kan kansje heve prisen LITT men da må det være nåe rått lissm:P nåen forslag? Skjønte det var nåe jeg hadde glemt:P sitter forøvrig orginal diskantene i bilen, bilen er en Mercedes 300dt 88modell, spilleren er en Pioneer - DEH-P80MP vill ha klar lyd og trøkk, kan gjerne være en ok forstærker med mulihet for brokobbling når penga strekker til=) Budsjett rundt 6000-7000,-
 7. Driver og skal få mere futt i merca mi og tenkte å hive på større turbo (skal ikke overdrive) men uansett, er det nåen som passer rett på og er det mye styr og skifte?
 8. Må ikke finne på å råne style en mercedes, skal du gjøre nåe sånnt passer det bedre med noe japansk:P ville heller Sotte på advandtgarde grill , eller den med stjerne i som du får hær: www.mbdele.dk Fin farge, litt grommere potte (ikke overdriv) soting, noen fete felger senk og et greit anlegg;) da har du bil=) men du ser nå selv..
 9. Jepp derbien får du gnagsår av.. Ville valgt rs125, hvis ikke ville jeg tatt nsr=)
 10. Hei kjøpte en ipod mini hær om dagen er sinnsykt fornøyd osv. men plutselig får den sånne små klikk med musikk 1minutt så går den automatisk på pause nåen som aner hva det kan være? har vurdert å formatere men finner ikke ut hvordan jeg gjør det hvis noen gidder og fortelle det åsså blir jeg gla=) takker for alle svar
 11. Startet med en monark 1977mod blotrimma helt rå å kjøre på vintern osv. kanon:D så byttet jeg til Honda sfx 98mod dønn orginal 60 opp 60ned:P etter det gjikk jeg åver til Yamaha Virago Xv 2001mod, fin sykkel og de fleste tror det er en større sykkel en det enkli er men kjøreegenskaper? det finnst det ikke mye av.. å nå har jeg Honda Xr 125l 2004mod Kanon og kjøre ikke allværden av krefter men fint drag og drit gøy å kunne kjøre hele året:D til neste år da jeg blir 18 er jeg litt usikker på hva jeg skal ha men har tenkt på yamaha r6, yamaha fz6 honda hornet600 eller SM virago: http://img75.imageshack.us/img75/9757/sykkeln4iw.jpg Xr: http://img75.imageshack.us/img75/2559/hpim12359xk.jpg Sfx: http://img75.imageshack.us/img75/7176/bilde74qf.jpg Monark (har noen dårlie real life bilder å men gidder ikke legge det ut nå så en reklame "side" får holde:P): http://img75.imageshack.us/img75/7728/mona...rmanualp4zv.jpg
 12. Jeg syns abselutt ikke slike hjelmer er harry derrimot veldig tøfft, har akkorat det hjelmen du hadde bilde av og er dødsfornøyd betalte 790kr inkl sotet visir (brukte kontakter..) syns hjelmen er veldig behagelig på virker veldig solid bygd, er lett og ta av/på og så er den jo tøff:P er nåe hærk å kjøre med sotet visir om natten, men på den hjelmen er det veldig lett og skifte visir, så jeg skifter til klart når det er veldig mørt ute eventuelt kjører med visiret oppe;)
 13. Hadde helt klart kjøpt meg Mb190e i den prisklassen fine biler syns nå jeg og mb kvalitet
 14. vet ikke noe spess om den men skjekk Denne siden;) dær kan du spare endel ja.. om den duger kommer jo helt ann på hvordan høytalere den skal drive, men husk yamaha er jalla w..
 15. Hei, har sett dette til salgs mange ganger på qxl, og en av de hadde lakt ved en film om hvordan det så ut og jeg sier bare det bygges en kasse hvor tvn skal stå på hodet oppi, og bildet blir (iallefall på den filmen) RUNDT og dårlig kvalitet, kunne aldri tenkt meg og sitte og se på noe sånt i lengre tid
×
×
 • Create New...