Gå til innhold

Hip Hop-tråden - les reglene


ehs5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Medlem-148998
Det nye EMC-albummet er veldig, veldig bra. Jeg hadde gledet meg til det i mange måneder, og jommen innfrir de ikke også. Det er solid fra A til Å, med flott og variert produksjon og (selvfølgelig) gode og ærlige tekster. Jeg er også imponert over hvordan de klarer å beholde sin kvalitet og integritet, samtidig som de har en sound som bør kunne stemples med moteuttrykket "relevant" av klønene som bestemmer hva som skal være god hip-hop i 2008.

 

Masta Ace, Stricklin, Punch & Words utfyller hverandre på en eksepsjonelt bra måte. Et bedre ensemble av gode mcs får man bare ikke. Jeg har hørt på plata i to uker i strekk nå etter at jeg lastet den ned, og er fortsatt ikke i nærheten av å være lei. Albummet inneholder en fin blanding av låter du liker momentant, og låter som vokser på deg og etter hvert kanskje blir de du liker best på plata. Det beste albummet i 2008? Vanskelig å spå, men jeg har vansker for å tro at noen i det hele tatt vil være i nærheten av å overgå dette.

 

Nei, dette albummet kjøper jeg uten tvil i sjelen :new_woot:

 

Edit, albummet kan kjøpes her:

http://www.undergroundhiphop.com/store/det...p?UPC=TEG2448CD

 

Lastet det ned i dag, har ikke rukket å høre så mye på det ennå, men det virker så absolutt veldig bra.

Skulle kjøpe det også, men fant det ikke i noen butikker i Oslo =/

Lenke til kommentar

Ekte trøndersk hæstrap ;)

 

Tidligere Armageddish Fetish-medlem kjent for forstoppelsesstemmebruk, høy teknisk standard og tekster som tar opp samfunnsviktige tema som urin, Wing Rhames og vanemisbruk. Originalt og fett om du er fan av litt alternative greier.

 

EP-en er for øvrig produsert av Badspit, noe de fleste med litt kjennskap norsk hiphop vet er et kvalitetsstempel i seg selv :)

Endret av Loeve
Lenke til kommentar

Da har jeg kjøpt meg følgende album:

 

- Gulity Simpson - Ode To The Ghetto, fra 2008.

- Common - One Day It'll All Make Sense, fra 1997.

- Emc - The Show, fra 2008.

 

Guilty Simpson er som dere sikkert vet, med i gjengen til Madlib (Stones Throw Records). Og apropo siden til Stones Throw, det er noe av det bedre der ute når det kommer til webdesign osv. Kule CD-covere har de også. Dette synes jeg veier opp.

Endret av Onyx
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...