Gå til innhold

den nye samsungen d500 er lansert!


2m

Anbefalte innlegg

[Klippet]

Som sagt MP3 spilleren mister hele sin funksjon. Jeg er ikke interessert å laste over nye sanger på den hver dag, så rask er ikke bluetooth.  :no:

Er ganske enig med deg der. En mp3-spiller må ha ganske høy overføringshastighet. Det får en ved minnekort. Blåtan suger så kraftig til å overføre filer som er større enn en MB. Å overføre 70 MB via blåtann må jo ta sinnsyk lang tid. Med kabel så går det vel litt fortere (?).

 

Men jeg har sett ekstremt lit til denne mobilen på internett, før den ble lansert. Så da kan de vel ikke ha fått så mange tester på den. Det er vel et testpanel som tester den. Også blir en eller annen fyr i det panelet korrupt ( :ermm: ), og selger bilder av telefonen. Så da er det kanskje en del feil på mobilen..

Eller var det et mongo utsagn??

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Men jeg har sett ekstremt lit til denne mobilen på internett, før den ble lansert. Så da kan de vel ikke ha fått så mange tester på den. Det er vel et testpanel som tester den. Også blir en eller annen fyr i det panelet korrupt ( :ermm: ), og selger bilder av telefonen. Så da er det kanskje en del feil på mobilen..

Eller var det et mongo utsagn??

Vet ikke om det var mongo utsagn, men det ga ihvertfall ingen mening i mine øyne. Omformuler deg litt kanskje :)

Lenke til kommentar
Å ha en MP3 spiller i tillegg ? Da går jeg med 2 enheter i lomme istedenfor 1. Helt waste. Allikavel koster en extra MP3 spiller 2000,- korner. Da har du plustelig betalt 6500 for Samsung D500 istedenfor. Dette blir for dumt argument. Poenget er jo at det fins mobiler med minnekort og MP3 spiller. Hvis telefoner som ligner på den nye Benq modellen kommer snart vil dette strax knuse D500. Bare en tanke.

 

At ikke sony har minnekort på sin mobil tror jeg ikke "mannen i gaten" tenker så mye på. De kjøper den telefonen som ser fin ut på TV. En kamerat av meg kjøpte akkurat K700i. Da jeg spurte om det var minnekort på den, så svarte ham at det visste han ikke. For oss som tenker litt på hva man skal bruke telefonen til er avkall på minnekort en enorm svakhet. Som sagt MP3 spilleren mister hele sin funksjon. Jeg er ikke interessert å laste over nye sanger på den hver dag, så rask er ikke bluetooth. :no:

det blir for dumt argument at du sier at om du kjøper en mp3 spiller i tillegg, så betaler du 6500 for D500. altså uansett om det hadde vært mulighet for minnekort, så kommer aldri en mobil til å fungere som en fullblods mp3 spiller. kjøper du en mp3 spiller i tillegg, så får du plass til mer enn 1gb med musikk. hvis mp3 spiller er så viktig for det, så bør jo du kjøpe en mp3 spiller i tillegg. som jeg har sagt så kommer en mobil aldri til å erstatte en mp3spiller. lydkvaliteten er nok et per hakk bedre på en mp3 spiller enn en mobil.

 

vel det at k700i ikke hadde minnekort var det mange som klaget på før den ble lansert. med tanke på at k700i "bare" har 41mb minne, og d500 har dobbelt så mye, så er det nok ikke så mange som blir misfornøyd.

Lenke til kommentar
altså uansett om det hadde vært mulighet for minnekort, så kommer aldri en mobil til å fungere som en fullblods mp3 spiller. kjøper du en mp3 spiller i tillegg, så får du plass til mer enn 1gb med musikk.

noen grunner til det du sier om at den ikke kan bli en fullblods-mp3 spiller?

 

Man får MMC-kort med 1gb, og andre minnetyper også. Selv har jeg overhodet ikke behov for å ha med meg mer enn 1 gb musikk av gangen.

Lenke til kommentar

vet at det er mulighet for å skaffe seg minnekort typer for 1gb ++, men hvor dyrt blir det? det koster en del for et minnekort til 1gb. da mener jeg at det er mye bedre å legge i litt mer penger så kjøpe en mp3 spiller istedet.

 

mp3 spiller i en mobil er bare en tilleggsfunksjon, så lydkvaliteten kommer jo ikke til å bli helt den samme som i en mp3. hvertfall ikke ennå. jeg har nå k700i, og lydkvaliteten der er vel den beste på de mobilene med mp3 spiller mener jeg. en grunn til dette er pga equalizeren. men selv om den er beste, så syns jeg ikke at den er bedre enn på en mp3 spiller eller md spiller. øreproppene er også en annen ting.

 

som sagt mp3 spiller på mobil er en bra tilleggsfunksjon.

Lenke til kommentar
--

1gb koster 1 tusen kr. Med tanke på at man får symbian-mobiler med mp3-spiller i stereo for 500 kr får man en fullverdig mobil, med fullverdig mp3-spiller til mange timer musikk.

 

det er heller ingenting å utsette på lydkvaliteten om man bruker ordentlig headset.

 

jeg forstår alle argumentene dine, men synes rett og slett at de er feil.

Lenke til kommentar
Har mobilprodusentene "sluttet" å laget klapp-telefoner? De kommer jo enten som "skyvemobiler" eller vanlig candybar.. Jeg lengter etter noen PENE klapp her til lands! noen som vet om noen som kommer`?

... har hevet meg på denne bølgen jeg og.. Hittil er Siemens SF65 min drøm, men skjermen sviker!

Lenke til kommentar

Til den prisen hadde det ikke vært for mye forlangt med minnekort. Noe under 128 MB er for lite når man skal ha mp3-spiller. Når man klarer å stappe 80 mb minne i en telefon, klarer man pinadø å ta skrittet fullt ut og smokke inn en minnekortstasjon!

 

ENDELIG klarer Samsung å lage en telefon med ordentlige synkemuligheter, det vil si via SyncML-standarden. Dermed er det også håp om at den kan sende/motta data via IR i samme utstrekning som mange konkurrerende merker.

 

Ja, og så har den bluetooth også, så det er ikke måte på! På flere områder har endelig Samsung klart å skjønne at de er kapable til å lage telefoner som klarer mer enn "bare" være suverene på utseende, lyd, bilde og kvalitet. Tenk hvilket potensiale de har for businessbrukerne.

 

Dersom man kan leve med begrenset lagringsplass til mp3, har Samsung her laget en kongetelefon. Har virkelig lyst på en!!! Men noen som vet hvilke batteritider den har?

Endret av CellularDude
Lenke til kommentar
Jeg mener at SE, Samsung og Panasonic/LG kunne ha kommet med noe fancy.. Hater rett og slett nokia sitt design og menyer.. Har testet pappa sin N 6600... Det er håpløst etter min meining.. Vil ha noe med kvalitet fra de produsentene ovenfor!

Sett på Z1010?

Z1010 er dyr, gammel, stor, tung ++...

Lenke til kommentar

Radio på Samsung? Tror ikke det (har ikke sjekka, men noe sier meg at de ikke har det). :) Ei heller på D500.

 

Dermed er Nokia 6230 den telefonen man kan få mest ut av (glem skjermen og kvalitetsfølelsen sammenlignet med Samsung SGH-D500) Den har jo minnekort også.

 

Ville likevel glatt gått for en D500, selv om Nokia 6230 er en kongetelefon.

Lenke til kommentar
Ikke EDGE og den kommer i sølv også.

 

Ræva at det ikke var minnekort på den :thumbdown: Rundt 20 MP3 sanger blir litt i det minste laget hvis du skal ha en telefon som du også skal bruke som MP3 spiller. Spilleren mister sin mening. Ganske skuffet egentlig.

Den har i alle fall dobbelt så mye minne som SE K700i, som også har mp3-spiller. Men 80 mb er også klart i minste laget. Det er jo det totale minnet vi snakker om går jeg ut fra, og minnet skal jo romme andre data enn mp3 også.

 

Hadde man i det minste kjørt inn 50-100% mer minne, eller selvsagt aller helst mulighet for minnekort.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...