Gå til innhold

s700 i salg nå! fikk min i går! bilder kommer..


karce

Anbefalte innlegg

har vært i kontakt med sonyericsson og dato for slipp av s700 vil være 18 oktober. dette er vertfall faktumet for de som bor i oslo,hvor den nå har kommet ut! kan nok ta et par dager før den kommer til mobilforretninger ut i det norske land.som nodnorge hvor jeg er og hvor det tar så uendelig lang til for nye ting til å komme ut! så nå teller vi på fingrene! :w00t:

Endret av karce
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
har vært i kontakt med sonyericsson og dato for slipp av s700 vil være 18 oktober. dette er vertfall faktumet for de som bor i oslo, kan nok ta et par dager før den kommer til mobilforretninger ut i det norske land. så nå teller vi på fingrene! :w00t:

dæven så mange fingrer du har ;)

Lenke til kommentar

har hatt en p9oo i snart et år, og vil gjerne utforske denne nye skapningen. den er mye vakrete enn p900, og er litt mindre og litt lettere. er utseende som for meg betyr mest i dette tilfellet. dessuten blir det for dyrt for meg å utnytte en p900 fullt ut, siden det koster som faen. bare det å gå på internett er utrolig kostbar siden den absolutt må laste ned fulle sider.

men som sakt, jeg skal ha den for utseendet.

Endret av karce
Lenke til kommentar
Forhandleren min har S700 bekreftet på 13.10.2004.

 

Men prisen var scary!! over 5700 kr!!!

 

P910 koster bare 200 kr mer.

 

Synes ikke den prisen henger helt på greip asså!!

 

AKIRA

Hva med å vente litt i tid når den er kommet. Jeg har somsagt alltid vært tidlig ute å kjøpe da må man også være villig til å betale det produktet koster.

Jeg vil vel denne gang vente da jeg selv antageligvis skal ha denne selv, men ett problemer jo er man kjapt ute følger det desverre mye bugs med på det første partiet. Klart man kan oppdatere via nett eller verksted, men vil tro att der må man også vente da dem sliter med å få oppdateringer så kjapt på ett helt nytt produkt.

Noen meninger????

Lenke til kommentar
eeeeehhh....LGT5100 koster 4300,- Har 1.3 MP kamera og 262.000 farger :-)

 

Hvorfor kjøpe S700? :whistle:

:ermm:

Kanskje btooth

Du tror det bare er LG mobilen som har 262k farger?

 

Også skjermen til S700 er en av de mer imponerende på markedet. Den måler hele 2,3 tommers i størrelse og er av typen TFT med en fargedybde på 262.000 farger. Oppløsningen er på hele 240 x 320 punkter, som tilsvarer en fjerdedels VGA-skjerm. Dette den overlegen konkurransen

 

Ding ding!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...