Gå til innhold

Hvilke spill savner du?


lars68

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Savner en oppfølger til Mafia og en GOD oppfølger til NOLF. Fyttirakkern det er to bra spill! Mafia med en gjennomført og variert by, og NOLF med geniale samtaler og omgivelser. Og konge story i begge! :)

Det skal jo komme en Mafia oppfølger...

Er du nå helt sikker på det? Var jo planlagt en 2'er for en stund siden, men ble droppet pga at flere av de sentrale utviklerne fra originalene sluttet.

Lenke til kommentar

Ser at det er flere som har lyst på Monkey Island eller andre adventure-spill. Det er bare en måte å få til dette på. Dere må KJØPE spill! Sitter med en følelse at de fleste har prøvd MI-spillene/Grim Fandango etc, men spillene solgte ikke veldig bra. Grim Fandango solgte skammelig lite.

 

Slik jeg ser det er det mye enklere å piratkopiere et adventure-spill (ingen CD-key som blir sjekket over internett), og mange piratkopierer fordi spillene ikke har noe "replay value".

 

Så lenge ingen kjøper spillene kommer de heller ikke til å lage flere. Dere vet hva dere skal gjøre nå ja? Med en gang Double Fine kommer ut med Psychonauts, skal dere løpe ned til butikken å kjøpe det.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...