Gå til innhold

the Cube ~ finito


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ok, takk for innspill - jeg vil gjerne at du sier hvorfor.

Slik jeg har satt opp rekkefølgen nå, passer best med plasseringene i systemet, nemlig.

 

Jeg er ikke veldig opptatt av temperaturer osv, men er det enkle ting jeg kan gjøre som vil ha mye å si, så er det en annen sak :)

Lenke til kommentar

Takk skal dere ha alle sammen, det er flott med innspill fra likesinnede! Har ingen andre i omgangskretsen som har noe særlig interesse for dette :p

 

Håper du så at du er nevnt lengre opp her, Karamba :)

 

Oppdatering

Ikke mye denne gangen, jeg har kommet frem til at jeg kan lage loopen slik:

pumpe - hdd - raddis - cpu - tank - pumpe

 

Fikk en liten raptus igår natt, og laget vindu på cd-drevet. Begynte altforsent på natta, og var slurvete og utålmodig, og det ble ikke veldig pent, men ja, gøy å se platene spinne iaf :) - Den blir jo ikke synlig til slutt uansett. :whistle:

 

Så skar jeg hull i siden, der en 120mm vifte skal blåse ut luft. Den står plassert sånn at den også drar endel luft ut fra harddiskene.

05-luftut.jpg

 

Jeg slang inn en av grillene jeg har kjøpt på frozencpu, med børstet stål-siden vendt ut. Det er vel "feil" vei, men passer bedre med mine planer. På med en netting på innsiden, og så laget jeg forsenkninger til skruene som skal holde det hele. Til slutt fant jeg ut at jeg ville ha sorte skruer, og lakkerte dem og. Synes resultatet ble bra.

06-grill.jpg

 

Fant nå isted ut at jeg har fått feil skruesett til amd-64 rbx-blokka jeg har kjøpt, så jeg sendte en mail til DangerDen om det. Håper det ordner seg.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

ah.. Camilla! Nei, skal jo ikke glemme deg! Klart det er bare å komme innom!

 

Takk for ros, alle sammen! - Nå går det tregt, ja. Har ikke jobb for tiden, og har levd en stund på oppsparte midler, derfor gikk det fort i begynnelsen, god tid til å modde, men så tok det slutt, og nå må jeg bruke massemasse tid på å skaffe meg noe å gjøre fort, ellers har jeg ikke noe sted å gjøre av meg, iik! Selge greia når jeg er ferdig, kanskje?

 

Lil-H: Snekker-ish? Det er jeg langt ifra! Nei, jeg har vært igjennom mye prøving og feiling, og det blir nok mye mer fremover, men det er så gøy når man endelig får til, at det er motivasjon nok til å fortsette!

 

Update

Det jeg har fått tid til innimellom, er mest små banale ting, som jeg nok ikke bør bruke så mye tid på, men jeg har en tendens til å henge meg opp i slikt. 2 timer for å fortkorte en ledning litt? Yessir! :ermm: Jeg vil prøve å unngå kabelsalat inni kassa. Det som har passet litt dårlig hittil, er hvor kontaktene på hovedkortet er plassert i forhold til hvor vannslangene vil bli liggende. Et resultat av dårlig planlegging, men det får en leve med. Jeg har 3 s-ata disker, og 2 med vanlig ata, så helt cleant blir det ikke, men jeg prøver i alle fall. Jeg legger ved noen bilder her, som sikkert går litt vel i dybden for endel, men slik blir det i mangel på annet å oppdatere med.

 

Da bar det løs på den runde ata-kabelen

01-ide.jpg

 

Dette er pirkejobbing, kjedelig, knot og man får vondt i rygg og øyne...

02-tapperstart.jpg

 

Her med finger, for å gi et inntrykk av størrelse. De fleste har god kjennskap til ata-kabler, men vit at de små ledningene der er vanskeligere å få på plass enn man tror...

03-arewethereyet.jpg

 

Her er jeg midtveis i et av forsøkene (jada, måtte jo brekke en tapp ellernoe slikt helt på slutten et par ganger før det gikk....)

04-midtveis.jpg

 

Yay, endelig. Ikke gjøre noe dumt, nå.

05-finally.jpg

 

Så over til den gøyale delen! Klippet et lite kutt i gummitrianglene slik at jeg fikk dem på etter kontaktene var på plass, og så på med sleeving og heatshrink!

06-ferdig.jpg

 

Enda et før/etter-bilde.

07-sammenlikning.jpg

 

Jeg har også laget en brakett som holder pumpa på plass, og holder på med et stativ som holder vanntanken på plass. Begge lages av alu jeg har liggende, ca 2-3 mm tykk. Jeg børster selv med sandpapir, tørt, 235 grit. Tror likevel jeg heller kommer til å lakke det sort. Pumpebraketten har også en brakett under, for å fordele presset på treverket litt. O-ringer overalt, som vanlig. Gotta love o-ringsett fra Biltema :w00t: På bildet ser dere også at jeg har klipt til noen av vannslangene.

07-oversikt.jpg

 

Det var det i denne omgang. Forslag, kommentarer?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...