Gå til innhold

Utvikling på vannkjølingsfronten


Anbefalte innlegg

Jeg skal investere i vannkjøling til den nye pc'en min, men skal først et år i militæret. Det er jeg lurer på er om dere tror det vil være såpass utvikling på vannkjølingsfronten at jeg bør vente med å kjøpe kjølinga til etter militæret (kommer ikke til å bruke pc'en mye det året), eller om jeg likså godt kan kjøpe nå.

 

Hvordan har utviklinga til nå vært, kommet mye revolusjonerende det siste året?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Problemet mitt er at jeg skal bygge nytt kabinett i tre, og jeg bør planlegge vannkjølingsdelen nå, så jeg slipper å bygge nytt neste år. Går det evt. an å kjøpe noen basic-deler, som radiator nå, og så heller drøye med resten et år? Hvilke deler kunne i så fall bli kjøpt nå? Bør jeg gå for 1/2" eller 3/8" ?

 

[ Denne Melding var redigert av: DrMarten på 2002-05-12 13:58 ]

Lenke til kommentar

spar heller pengene til neste år, kjøp vifteløsning (ihvertfall midlertidig) så kjøper du ny hardware som du ikke klokker og allikevel få bedre ytelse!

 

du kan jo simulere vannkjølingsdelen når du bgger karbinettet da... du trenger vel ikke å ha det fysisk i hånden? ta mål!

Lenke til kommentar

Ja, det er jo lett å ta mål og lage kabinettet deretter, men det jeg er usikker på er om det kommer noen nye revolusjonerende produkter, som en radiator med mye bedre virkningsgrad e.l. da er det litt kipt å ha hull til noe gammelt utstyr... og det blir vrient, dog mulig, å ettermekke kabinettet til nytt utstyr, men jeg vil helst ikke...

kommer til å bygge så det blir en masse innvendig plass, så det er hovedsaklig radiator som blir plasseringsproblemet. Men det er vel ikke akkurat på den fronten det er størst utvikling?

 

[ Denne Melding var redigert av: DrMarten på 2002-05-12 14:23 ]

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...