Jeremy Skrevet 19. september 2004 Skrevet 19. september 2004 Entrecote roquefort well done. <-- alltid
Dr. Panda Skrevet 19. september 2004 Skrevet 19. september 2004 Så lenge den er fra en ku, og jeg slipper å bruke motorsag for å ete den, så er det greit... bearnaise er et must tho!
ahpadt Skrevet 19. september 2004 Forfatter Skrevet 19. september 2004 Beste biffene fåes i USA New Zealand har også noe SKIKKELIGE bra saker. Den restaurenten jeg nevnte importerer alt kjøtt derfra.
Lungemannen Skrevet 19. september 2004 Skrevet 19. september 2004 Lite stekt. Jeg skal se rødfarge i kjøttet og det skal rende rød saft fra kjøttet når jeg skjærer i det.
knutby Skrevet 20. september 2004 Skrevet 20. september 2004 Liker biffen akkurat passe jeg:P *altså brun igjennom hele.. klarer ikke spise rødt kjøtt.*
Bandidos-Pelle Skrevet 20. september 2004 Skrevet 20. september 2004 "Well done" liker jeg biffen best.
Staalkontroll Skrevet 20. september 2004 Skrevet 20. september 2004 (endret) Min skal være blodig... Bare brunet 1 1/2 min på vær side... Personlig syntes jeg de beste biffene kommer fra brasil Endret 20. september 2004 av haddis
ahpadt Skrevet 20. september 2004 Forfatter Skrevet 20. september 2004 Min skal være blodig...Bare brunet 1 1/2 min på vær side... Personlig syntes jeg de beste biffene kommer fra brasil Brasil?
Ostepølsa Skrevet 20. september 2004 Skrevet 20. september 2004 pepperbiff medium stekt, med bakt potet å peppersaus
the animal Skrevet 20. september 2004 Skrevet 20. september 2004 som denis leary sier: bare ta med kua inn så skjærer jeg av hva jeg vil ha og rir resten ut selv
[Atomic_Bomberman] Skrevet 20. september 2004 Skrevet 20. september 2004 Biff fra kjøttku medium til medium-rare. Kjøttku? Soyaku? Er det alternativ... What? What? :!:
arianar Skrevet 20. september 2004 Skrevet 20. september 2004 Kuer avlet fram for kjøttet og ikke melk regner jeg da med.
Sandiz Skrevet 22. september 2004 Skrevet 22. september 2004 Svidd tvers igjennom, men nå er det kanskje bare meg.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå